Οι "κούκλες πρωταγωνίστριες" στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης άνοιξε τις πύλες της για το κοινό από σήμερα και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 18 Μαρτίου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις σημαντικότερες πρεμιέρες του ελβετικού σαλονιού:

Audi A6

Η 8η γενιά του μεγάλου μοντέλου της Audi φέρει την τεχνολογία της ναυαρχίδας Α8 πιο κοντά στο υπόλοιπο κοινό. Το ολοκαίνουργιο Audi A6 θέτει νέα στάνταρντς στην κατηγορία του, με κορυφαία τεχνολογία, από σύστημα δυναμικής τετραδιεύθυνσης έως mild-hybrid υλοποίηση, ενώ παράλληλα προσφέρει στον οδηγό εκτεταμένες δυνατότητες διασύνδεσης, καθώς και πολλά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης.

 

Bentley Bentayga Hybrid

Το νέο πολυτελές SUV της Bentley εφοδιάζεται με ένα νέο υβριδικό σύνολο, προσφέροντας μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, ενώ παράλληλα υψηλές επιδόσεις. Η υβριδική Bentayga εκπέμπει μόλις 75 g/km CO2 και μπορεί να διανύσει 50 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά.

 

BMW X4

 

Οι διαστάσεις της νέας BMW X4 έχουν αυξηθεί, ενώ ταυτόχρονα το συνολικό βάρος έχει μειωθεί κατά 50 κιλά, όπως και ο αεροδυναμικός συντελεστής (0,30 Cd). Οι νέες στιλιστικές και τεχνολογικές προσθήκες αναβάθμισαν το σπορ SUV και οι αποδοτικοί κινητήρες πλαισιώνουν το νέο premium μοντέλο.

 

Citroen C4 Cactus

To νέο C4 Cactus είναι το νέο μοντέλο της μικρομεσαίας κατηγορίας της γαλλικής φίρμας. Αποτελεί ένα εξαιρετικά άνετο hatchback και ιδιαίτερα φρέσκο αισθητικά, που θα είναι το πρώτο μοντέλο της Citroën στην Ευρώπη, με την ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία οδηγικής συμπεριφοράς.

 

SEAT Cupra Ateca

Το CUPRA Ateca είναι ένα SUV που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας εποχής και το τέλειο αυτοκίνητο για το λανσάρισμα της νέας μάρκας CUPRA. Πρόκειται για ένα μοναδικό μοντέλο στη κατηγορία του. Πρόκειται για ένα μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του, με 300PS, 4Drive και 7-τάχυτο κιβώτιο DSG.

 

Hyundai Kona Electric

H Hyundai παρουσίασε το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV στην κατηγορία Β. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τη μεγαλύτερη να προσφέρει 204 ίππους και έως 470 χιλιόμετρα αυτονομία. Το μήκους 4,18 μέτρων μηδενικών ρύπων όχημα θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του το καλοκαίρι του 2018.

 

KIA Ceed

Το νέο KIA Ceed έχει αναβαθμιστεί σε κάθε τομέα. Σχεδιαστικά δείχνει πιο δυναμικό και με έντονα αιχμηρά στοιχεία. Οι διαστάσεις του έχουν αυξηθεί ελάχιστα, ο χώρος αποσκευών έφτασε σχεδόν τα 400 λίτρα, ενώ βασίζεται σε νέα πλατφόρμα Κ2. Εκτός από τα νέα τεχνολογικά συστήματα, η μηχανολογική γκάμα περιλαμβάνει κινητήρες από 1.0 turbo έως και 140 ίππους.

 

Lexus UX

H Lexus παρουσίασε στο ελβετικό Σαλόνι αυτοκινήτων το νέο compact SUV μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας. Το νέο UX τοποθετείται κάτω από το ΝΧ και βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία -σύμφωνα με την εταιρεία- έχει χαμηλό κέντρο βάρους και μεγάλη ακαμψία.

Mercedes-Benz A-Class

Το νέο hatchback μοντέλο έχει στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρότερων σε ηλικία πελατών. Με μια πρώτη ματιά, η καινoύργια –πιο επιθετική– σχεδίαση και το δυναμικό του προφίλ είναι τα πρώτα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο νέο μικρομεσαίο μοντέλο της premium εταιρείας. Εντυπωσιακό είναι και το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX, καθώς και το νέο μηχανολογικό σύνολο 1.4 turbo 163 ίππων.

 

Peugeot 508

Το νέο Peugeot 508 έχει συμπαγείς διαστάσεις και περιορισμένο ύψος. Ο νέος εξωτερικός σχεδιασμός δείχνει ένα πιο επιθετικό και πιο στιβαρό αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το εμβληματικό design του PEUGEOT i-Cockpit. Τόσο ποιοτικά, όσο και τεχνολογικά μπορεί να ανταγωνιστεί αντάξια στην premium κατηγορία.

 

Skoda Fabia

To supermini της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας ανανεώθηκε στα σημεία. Οι μικρές στιλιστικές πινελιές φρέσκαραν τη νέα Fabia, χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα του. Προσφέρεται τόσο ως 5θυρο όσο και ως station wagon και θα κρατήσει μόνο τον 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα με τέσσερις διαφορετικές ιπποδυνάμεις από 60 έως και 110.

 

Toyota Auris

Με νέα εμφάνιση, το νέο Toyota Auris κεντρίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σημαντική αλλαγή συναντάμε στα κινητήρα σύνολα με το νέο hatchback να διαθέτει για πρώτη φορά δύο υβριδικές εκδόσεις: μία με 1.8 κινητήρα και ακόμα μία με 2λιτρο. Ο 1.2 turbo των 116 ίππων θα παραμείνει στη μηχανολογική γκάμα.

 

Volvo XC40

Το νέο XC40, το compact premium SUV της Volvo, κερδίζει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Aυτοκινήτου της Xρονιάς 2018, λίγο πριν από την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης στην Ελβετία. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Volvo Cars κατακτά αυτό το καταξιωμένο βραβείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ