"Αυτή τη στιγμή στις τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους" - "Άμεση απελευθέρωση" ζητά ο Πάνος Καμμένος

Σε δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τη συνάντησή του με τον Ρουμάνο ομόλογό του Μιχάι Φίφορ στο Βουκουρέστι. 

"Η Ρουμανία και η Ελλάδα έχουν άριστη και ιστορική σχέση σε όλους τους τομείς, η οποία δεν βασίζεται μόνον στις κοινές εμπειρίες και φιλοδοξίες των λαών μας, αλλά και στη σταθερή και κοινή δέσμευση να αντιμετωπιστούν από κοινού οι σύγχρονες και μελλοντικές προκλήσεις της περιοχής μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση", δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Ρουμάνο ομόλογο του ο κ. Καμμένος

"Ενημέρωσα τον υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου υπουργού Άμυνας για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών" πρόσθεσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

"Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνορουμανική αμυντική συνεργασία και θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον υπουργό, τους στρατηγούς, ναυάρχους, αξιωματικούς και συνεργάτες του ρουμανικού υπουργείου Άμυνας για τη θερμή υποδοχή", κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ