Alice Walton: H πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο είναι κουτσή, άτεκνη, λατρεύει την τέχνη και τα άλογα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η μοναδική κόρη του κροίσου της λιανικής, Sam Walton ουδέποτε ανακατεύτηκε πραγματικά με την ανθούσα οικογενειακή επιχείρηση.

Η Alice Walton ασφαλώς συμμετέχει στην ετήσια συνέλευση των μετοχών αλλά δεν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου με δική της επιθυμία.

Στα 24 παντρεύτηκε για πρώτη φορά αλλά γρήγορα χώρισε, ενώ διαζύγιο ακολούθησε πολύ γρήγορα και τον δεύτερο γάμο της.

Η 68χρονη ζει σε ένα ράντζο με πάρα πολλά άλογα που λατρεύει ενώ την ίδια αγάπη έχει για τον 23χρονο εκπαιδευτή των αλόγων της, τον οποίο έχει σαν παιδί της αφού παιδιά δεν απέκτησε ποτέ.

Επίσης, διαθέτει ένα εκπληκτικό διαμέρισμα 6000 m² στη Νέα Υόρκη με θέα στο Central park από τα 62 παράθυρα του. Αν και είναι επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, με δεύτερη πλουσιότερη στην Αμερική την νύφη της, κρατάει χαμηλό προφίλ.

Είναι σπανιες οι δημόσιες εμφανίσεις της και προτιμά να δημοσιοποιούνται μόνο όσα κάνει για την τέχνη.

Η περιουσία της ανέρχεται στα 44 δισεκατομμύρια δολάρια, κρατηθείτε...

Όπως αναφέρει το Forbes, το εκπληκτικό Crystal Bridges Museum of American Art είναι δημιούργημα της με εργα απο διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Warhol, ο Rothko και ο Pollock αλλά ελάχιστους επισκέπτες αφού βρίσκεται στην απομονωμένη απομακρυσμένη πατρίδα της στο Τέξας 

Τώρα, γιατί αυτή η γυναίκα που κοιμάται πάνω σε εκατομμύρια δολάρια δεν κατάφερε να συνέλθει και να κάνει καλά το πόδι της, μετά από 21 επεμβάσεις ποιος ξέρει; Πάντως, 30 χρόνια μετά το τροχαίο που είχε στο Μεξικό, εξακολουθεί να κουτσαίνει αφού ποτέ δεν έγινε εντελώς καλά...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ