Κώστας Κουτσοκούμνης: Πέθανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου λίγο μετά τον θάνατο της 33χρονης κόρης του

Τα τελευταία 24ωρα λύγισε, περιορίστηκε απλά στο κρεβάτι μέχρι που έπεσε σε κώμα την Κυριακή το βράδυ και χθες έφυγε από τη ζωή ο υπερδραστήριος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης διαγνώσθηκε πως πάσχει από καρκίνο πριν από τον θάνατο της κόρης του Έλμας, η οποία  έχασε επίσης τη μάχη με τη ζωή στις 28 Αυγούστου 2017 και λίγο αφότου είχε γίνει μητέρα.

Η Έλμα ήταν μια γυναίκα με θάρρος που παρά τις δυσκολίες δεν το έβαζε ποτέ κάτω, ακόμα και την ημέρα του γάμου της που λιποθύμησε και μετά έμαθε πως πάσχει από καρκίνο αλλά και πως είναι έγκυος αποφάσισε να βάλει τη ζωή του παιδιού της πάνω από τη δική της.

Έτσι, παρά τις δύσκολες συνθήκες προτίμησε να γεννήσει το παιδί της και να παλέψει την ασθένεια παρόλο που οι γιατροί την είχαν ενημερώσει πως ήταν περισσότερες οι πιθανότητες της να νικήσει το «θεριό» αν έκανε αποβολή, όμως η Έλμα πάλεψε και δεν τα κατάφερε, έφυγε νικημένη από τη μάχη της με τον καρκίνο αφήνοντας πίσω της ένα κοριτσάκι.

Και η δύναμη της δεν σταμάτησε μόνο στην απόφασή της να κρατήσει το μωρό, όπως είχε αποκαλυφθεί και στην εκπομπή “Όλα Για Σένα”, η Έλσα Κουτσοκούμνη ετοίμασε μικρά βίντεο για την κορούλα της, ώστε να τα βλέπει και να θυμάται κάτι από εκείνη.