Μία ανάσα από το Σαββατοκύριακο και θα σας ταξιδέψω σε 4 φθινοπωρινούς προορισμούς!

Oι 4  top ελληνικοί φθινοπωρινοί προορισμοί για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πόλης και να απολαύσετε ξέγνοιαστα  το Σαββατοκυριακό σας.

Oι 4  top ελληνικοί φθινοπωρινοί προορισμοί για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πόλης και να απολαύσετε ξέγνοιαστα  το Σαββατοκυριακό σας.


Μονεμβασιά

Γιατί να πάτε τώρα Γιατί εδώ θα νιώσετε ελεύθεροι. Θα πάτε με το έτερο ήμισυ για να ακολουθήσετε τους ιππότες και τις δεσποσύνες που έχουν δώσει κρυφά ραντεβού στα δαιδαλώδη καλντερίμια. Στη Μονεμβάσια, όμως, θα πάτε και μόνοι για να χορέψετε ένα μοναχικό βαλς δίπλα στα τείχη με τον άνεμο να σας ανακατεύει τα μαλλιά και να παίρνει μαζί του έγνοιες και σκέψεις περιττές.

Ναύπακτος

Γιατί να πάτε τώρα Για να κεράσετε την ψυχή σας το πιο γλυκό ηλιοβασίλεμα, από το πάρκο του Θερβάντες. Σαν άλλοι Δον Κιχότες θα τρέξετε να σώσετε τον ήλιο που θαλασσοπνίγεται στον Κορινθιακό, θύμα της φθινοπωρινής ναυμαχίας. Του δίνετε το φιλί της ζωής και αυτός σας κλείνει ραντεβού την αυγή πίσω από τα τείχη.

Γαλαξίδι

Γιατί να πάτε τώρα Γιατί το καλοκαίρι είναι πολυσύχναστο και το χειμώνα γεμίζει με ζευγάρια που το επιλέγουν για μια ρομαντική απόδραση ως αντίπαλο δέος στην Αράχωβα. Τώρα το Γαλαξίδι είναι ήρεμο. Περπατήσετε κατά μήκος της παραλιακής, χαζεύοντας τα καπετανόσπιτα και σταθείτε στην Πέρα Πάντα για να δείτε το Γαλαξίδι να λούζεται στο μενεξεδί φως του φθινοπωρινού δειλινού. Εδώ, άλλωστε, κανείς δεν ενοχλεί τον άλλο. Παππούδες καθισμένοι στο παγκάκι εξιστορούν τις αναμνήσεις τους και πιο δίπλα, παρέες νεαρών ακροβατούν ξυπόλητες δίπλα στην τεράστια άγκυρα του λιμανιού καταστρώνοντας σχέδια για το βράδυ.

Ναύπλιο

Γιατί να πάτε τώρα Γιατί το φθινόπωρο η πιο ρομαντική πόλη της Ελλάδας γίνεται ταυτόχρονα όσο πρέπει μελαγχολική και μοιάζει να τυλίγεται στη βελούδινη φωνή της Νόρα Τζόουνς που μας σιγοτραγουδά το Come away with me. Αυτή είναι η εποχή που θα μοιραστείτε το ίδιο χωνάκι από το τελευταίο (;) για φέτος ιταλιάνικο παγωτό σταφίδα με ρούμι που φτιάχνει ο Κλαούντιο στη διάσημη Antica Gelateria Di Roma.


arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ