Κύπρια μανούλα βγάζει χιλιάδες ευρώ πουλώντας το μητρικό της γάλα σε άγνωστους άντρες για να... χτίσουν μυς (ΦΩΤΟ)

Είναι 24 ετών, πριν από 7 μήνες γέννησε τον γιο της, Άγγελο και έχει βρει την πατέντα του πλούτου της!

Ο λόγος για τη νεαρή Ραφαέλα Λάμπρου από την Κύπρο, η οποία πουλάει το μητρικό γάλα της σε άντρες μέσω διαδίκτυου που ισχυρίζονται ότι τους βοηθάει να χτίσουν μυς.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν δεν είχε που να αποθηκεύσει το πολύ μητρικό γάλα που παρήγαγε. Έτσι, μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 500 λίτρα μητρικού γάλακτος σε άγνωστους άντρες κερδίζοντας περίπου 5.000 ευρώ.

"Γέννησα τον γιο μου πριν από 7 μήνες. Είχα πολύ γάλα και σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να το αποθηκεύσω κάπου. Ωστόσο, μαζεύτηκε τόσο πολύ γάλα που δεν χώραγε στο ψυγείο», ανέφερε η Ραφαέλα στην Daily Mail.

Έπειτα από αρκετά αιτήματα που έλαβε από άντρες που ήθελαν το γάλα της, η Ραφαέλα μαζί με τον σύζυγο της Αλέξανδρο αποφάσισαν να αρχίσουν να το πουλάνε.

"Στην αρχή μου ζητούσαν το γάλα μου για να φτιάξουν μυς και μετά για διάφορα φετίχ. Ήταν λίγο περίεργο να δίνω το μητρικό μου γάλα σε άντρες για φετιχιστικούς λόγους, αλλά εφόσον δεν μου ζητούσαν να τους δείχνω κάποιο άλλο σημείο του σώματός μου δεν έχω κανένα πρόβλημα" πρόσθεσε η 24χρονη Κύπρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ