Σε προβληματίζουν τα πολύ σγουρά σου μαλλιά; Ιδού έξυπνες προτάσεις που θα σε κερδίσουν!

Τα μαλλιά είναι ανέκαθεν το σύμβολο της θηλυκότητας και όλες μας φροντίζουμε να τα περιποιούμαστε και να φροντίζουμε με κάθε ευκαιρία. Τι γίνεται όμως να κάποια κοπέλα έχει πολύ σγουρά μαλλιά;

Ατελείωτες ώρες χτενίσματος μετά το μπάνιο με μαλακτικές και διάφορα προϊόντα που υπόσχονται να λειάνουν την τρίχα και παρόλα αυτά το φριζάρισμα είναι μονίμως εκεί. Μπορείς με ένα πολύ έξυπνο και φυσικό τρόπο να διαχειριστείς τα μαλλιά σου ευκολότερα!

Τα πολύ σγουρά μαλλιά έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι πολύ δυνατά και λαμπερά αλλά ταυτοχρόνως δύσκολα στο styling και την περιποίηση, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο όγκο ατίθασης τρίχας. Τι μπορείς να κάνεις γι’αυτό; Να διαλέξεις φυσικά το σωστό κούρεμα!

Μακρυά μαλλιά

Αν και εσύ έχει μακρυά μαλλιά τα οποία διατηρείς και μακραίνεις με κόπο εδώ θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για κουρέματα. Το μήκος θα σε βοηθήσει να παίξεις με διάφορα στιλ που θα σου δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν θέλεις να μειώσεις τον όγκο δεν έχει παρά να δοκιμάσεις το έντονο φιλάρισμα από την μέση του κρανίου και κάτω ενώ αν θέλεις ένα ομοιόμορφο και πλούσιο αποτέλεσμα η καλύτερη λύση για εσένα είναι ένα ίσιο κούρεμα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αναλόγως την τρίχα μπορείς να παίξεις και με ένα συνδυασμό των παραπάνω κουρεμάτων με φιλάρισμα στο μπροστά μέρος και ίσια γραμμή στο υπόλοιπο κούρεμα.

Κοντά μαλλιά

Όπως αναφέρει το ediva.gr, τα κοντά μαλλιά είναι chic και διαχρονικά γι’αυτό και εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το κλασικό κούρεμα  για να δείχνεις πάντα εντυπωσιακή και λαμπερή με τα πολύ σγουρά μαλλιά σου.

Δοκίμασε ένα καρέ μέχρι τους ώμους που θα δώσει ομοιόμορφο όγκο στα μαλλιά σου και θα σε βοηθήσει να τιθασεύσεις τις μπούκλες σου πιο εύκολα. Για τις πιο τολμηρές ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα είναι η ιδανική λύση για πιο rock αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση τα κοντά μαλλιά είναι ένας τρόπος να είσαι στιλάτη χωρίς πολύ κόπο μπροστά από τον καθρέπτη κάθε πρωί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ