#enoughsyria: Η σπουδαία εκστρατεία του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Συρία που οφείλει να μας παρακινήσει όλους (ΦΩΤΟ)

Ένα μήνυμα που έρχεται μέσα απο τα social media για να μας ταρακουνήσει...

Μια ξεχωριστή προσπάθεια κάνει τα τελευταία 24ωρα ο αγαπημένος παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο γρηγόρης θέλει να παροτρύνει όλους να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία με το σύνθημα #enoughsyria σαν αντίδραση σε όσα συμβαίνουν στην Συρία.

Δείτε χαρακτηριστικές δημνοσιεύσεις - "γροθιές" του παρουσιαστή!

 

#enoughsyria Αρκετά μ' αυτό που συμβαίνει στη Συρία, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, σας παρακαλώ όλους, να γράψετε στις παλάμες σας enough Συρία και να ανεβασετε την δική σας φωτογραφία στα social media γραφοντας #enoughsyria...παρακαλώ τους συναδέλφους τηλεπαρουσιαστές, ράδιο εκφωνητές, Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς(όσοι εχουν μείνει ακόμα σωστοί) Και όλους εσάς εκεί έξω μικρούς και μεγάλους να στείλετε αυτό το μήνυμα γράφοντας στα χέρια σας enough Συρια... Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα, στείλτε το σε φίλους σας στο εξωτερικό στείλτε το παντού ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούν ελληνικά...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αυτο ειναι το link για να στειλουμε το μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες https://secure.avaaz.org/el/petition/DONALD_TRUMP_VLADIMIR_PUTIN_STOP_THE_WAR_IN_SYRIA/?cVBqQmb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

 

Καλημέρα... η προσπάθεια συνεχίζεται...#enoughsyria

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ