Θέλω να χωρίσει η κόρη μου από τον σερβιτόρο & να τα φτιάξει με τον ευκατάστατο και μεγαλύτερό της 20 χρόνια!!!

Η εξομολόγηση μιας γυναίκας για τον έρωτα της κόρης της και το προξενιό που θέλει να κάνει...

Η ζωή είναι πολύ δύσκολη και χωρίς έναν άντρα να μπορεί να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι γίνεται ακόμα δυσκολότερη! Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα μόνη της χωρίς έναν άντρα ευκατάστατο δίπλα της; Τίποτα!

Αυτό λέω στην κόρη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά εκείνη δεν με ακούει! Από μικρή ήθελε να μου πηγαίνει κόντρα! Με θεωρεί παράλογη και ισχυρίζεται πως δεν την καταλαβαίνω.

Η κόρη μου είναι 25 χρονών, πέρυσι πήρε το πτυχίο της αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα δυσκολεύεται να βρει μια δουλειά που να αντιστοιχεί στα προσόντα της και έτσι εργάζεται ως γραμματέας σε μια εταιρεία, όπως δημοσιεύει το efisecret.gr 

Εκείνη λέει πως βολεύεται με τα χρήματα που βγάζει και πως για αρχή είναι μια χαρά! Εγώ φυσικά διαφωνώ! Δεν στερήθηκα τόσα πολλά για να την σπουδάσω για να καταλήξει να είναι μια απλή γραμματέας.

Επίσης, η κόρη μου τον τελευταίο χρόνο διατηρεί μια σχέση με έναν νεαρό κοντά στην ηλικία της που δουλεύει σε μια καφετέρια. Προφανώς και δεν εγκρίνω αυτή τη σχέση!

Είναι δυνατόν η κόρη μου, μια μορφωμένη κοπέλα και όμορφη να μπλέξει με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του παρά μόνο να φτιάχνει καφέδες;

Αυτός είναι και ο λόγος των καθημερινών ομηρικών καυγάδων που έχω με την κόρη μου. Δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι καλό για εκείνη και εγώ σαν μάνα οφείλω να της το πω.

Από την άλλη έχει δείξει ενδιαφέρον για την κόρη μου ο ανιψιός της καλύτερης μου φίλης. Αξιόλογος άνθρωπος, διευθυντής σε μια εταιρεία και φυσικά διαθέτει οικονομική άνεση!

Εντάξει, είναι 20 χρόνια μεγαλύτερος από την κόρη μου και εμφανισιακά δε λέει και πολλά αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Ο άντρας αυτός, αναμφισβήτητα είναι κελεπούρι για την κόρη μου!

Σημασία έχει πως είναι ένας άντρας που μπορεί να προσφέρει μια άνετη ζωή στο παιδί μου. Να την έχει βασίλισσα.

Εκείνη όμως ανένδοτη. Δεν τον θέλει με τίποτα και προτιμάει τον άλλον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

Μου λέει διαρκώς να μην ανακατεύομαι στη ζωή της και δεν καταλαβαίνει ότι εγώ θέλω μόνο το καλό της.

Δεν θέλω να περάσει μια ζωή γεμάτη στερήσεις όπως εγώ. Θέλω να είναι ευτυχισμένη! Να μην της λείπει τίποτα!

Πρέπει να βρω έναν τρόπο να την χωρίσω από το νεαρό για να μείνει το πεδίο ελεύθερο! Δεν θα την αφήσω να καταστραφεί!

*Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε από αναγνώστη της ιστοσελίδας αληθινών μαρτυριών efisecret.gr και το eirinika το μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη και δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με όσα καταγράφονται στην εξομολόγηση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ