Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Good news: Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» προσφέρει στήριξη σε ιδρύματα στα Χανιά

Τη δωρεά του συνόλου του εξοπλισμού του θα πραγματοποιήσει σε ειδική εκδήλωση στο λιμάνι της Σούδας, το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαρτίου 2018, παρουσία των τοπικών αρχών, το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» με σημαία Νήσων Μπαχάμες.

Το μήκους 195 μέτρων, χωρητικότητας 608 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος, ιδιοκτησίας της εταιρίας Silversea Cruises του κ. Manfredi Lefebvre d'Ovidi, αποφάσισε την διάθεση του εξοπλισμού του άνευ ανταλλάγματος και χωρίς σκοπό εμπορικής εκμετάλλευσης, σε μια προσπάθεια στήριξης του έργου σημαντικών κοινωνικών δομών, σε μια περιοχή όπως τα Χανιά, όπου το πλοίο πραγματοποιεί προσεγγίσεις.

«Η εταιρεία θέλοντας να στηρίξει το έργο κοινωνικών δομών του Δήμου Χανίων θα διαθέσει μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων του πλοίου, καθώς το Silver Spirit πρόκειται να δεξαμενιστεί το 2018 στα παγκοσμίου φήμης ναυπηγεία Fincantieri στο Παλέρμο και να επαναπλεύσει το 2019» αναφέρει σε δήλωσή του ο Έλληνας διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρίας Silversea Cruises στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης (Manager Port Ops).

«Είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία για τη θερμή φιλοξενία που προσφέρει, τόσο στο πλοίο μας και όσο και στους ταξιδιώτες, που μας επιλέγουν για τις διακοπές τους, γνωρίζοντας έτσι από κοντά τα ομορφιές της περιοχής των Χανίων. Παράλληλα, είναι μια συμβολική αναγνώριση για τη μεγάλη σημασία που έχει για τον προγραμματισμό προσεγγίσεών μας το λιμάνι της Σούδας, που για χρόνια μας προσφέρει υψηλής στάθμης υπηρεσίες» συμπληρώνει ο κ. Αλμπέρτης.

Την τελευταία δεκαετία το Λιμενικό Ταμείο του Νομού Χανίων, σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων (πρώην Νομαρχία) αλλά και τους ιδιώτες παράγοντες του θαλάσσιου τουρισμού της πόλης έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ανάδειξη του κεντρικού Λιμένα του Νομού Χανίων, τη Σούδα, αλλά και του αγκυροβολίου στον Ενετικό Λιμένα της παλιάς πόλης των Χανίων, αναφέρει το ΑΠΕ -ΜΠΕ.

Η απόφαση, δε, της Silversea Cruises να οδηγήσει σε προσέγγιση, πριν το δεξαμενισμό του, το Silver Spirit στο λιμάνι της Σούδας αποτελεί μοναδική ευκαιρία για διεθνή προβολή και εμβληματική διαφήμιση για την πόλη και την περιοχή των Χανίων.

Παράλληλα με αυτήν της την κίνηση η Silversea Cruises δηλώνει έμπρακτα, ότι ο Νομός Χανίων έχει μπει, πλέον, δυναμικά στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας, ενώ επιβραβεύει τις καρποφόρες και συνεχείς προσπάθειες των τοπικών φορέων για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δομές του Δήμου Χανίων θα δοθούν 4.652 αντικείμενα σε άριστη κατάσταση, όπως είναι καναπέδες, καρέκλες, πολυθρόνες, κουρτίνες, υπολογιστές, γραφεία, είδη οκιακής χρήσεως κλπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ