Αυτοκτόνησε ο 39χρονος Γερμανός πρίγκιπας Κάρλος -Κατηγορείτο για απάτη

Με μια «βουτιά» στο κενό από τον 21ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Intercontinental στη Φρανκφούρτη έθεσε τέλος στη ζωή του την Παρασκευή ο 39χρονος Γερμανός πρίγκιπας Κάρλος Πάτρικ Γκόντεχαρντ, απόγονος του τελευταίου Κάιζερ της Γερμανίας, Γουλιέλμου Β.

Ο πρίγκιπας είχε πάρει άδεια για το Σαββατοκύριακο από τη φυλακή στην πόλη Οϊσκίρχεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου εξέτιε την τετραετή ποινή του για απάτη ενώ αναμενόταν να αποφυλακιστεί τον Ιούλιο.


Την Παρασκευή το πρωί ο 39χρονος άνδρας κατευθύνθηκε στη Φρανκφούρτη και κατέλυσε στο ξενοδοχείο Intercontinental όπου και αυτοκτόνησε το απόγευμα της ίδιας μέρας πηδώντας στο κενό. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια καθώς και την περίπτωση ατυχήματος.


Ο πατέρας του πρίγκιπα υπήρξε διάσημος συλλέκτης έργων Τέχνης ενώ ο ίδιος μεγάλωσε σε κάστρο στο Άντερναχ και κληρονόμησε μια μεγάλη περιουσία, σύμφωνα με το royalcentral.co.uk.

Όμως, όταν σε ηλικία 28 ετών ο Γκόντεχαρντ αποπειράθηκε να ασχοληθεί με τον τομέα των επιχειρήσεων ως συνέταιρος σε εταιρία εισαγωγής πολυτελών brand με έδρα το Αμβούργο, η περιουσία του εξανεμίστηκε και ο ίδιος υπέπεσε σε παράνομες πράξεις.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ