Παράξενο & όμως ελληνικό! 73χρονη χώρισε τον 83χρονο σύντροφο της αφού πρώτα τον κατηγόρησε για... απόπειρα βιασμού

Από ένα χωριό της ανατολικής Κρήτης έρχεται η συγκεκριμένη εναλλακτική αν μη τι άλλο είδηση...

Ο 83χρονος πρωταγωνιστής της ιστορίας, σύζυγος, πατέρας και παππούς είχε συνάψει τον τελευταίο ενάμιση με δύο χρόνια σχέση με την κατά περίπου 10 χρόνια νεότερη γυναίκα, η οποία είναι χήρα και η καταγωγή της δεν είναι από την Κρήτη.  

Για άγνωστο λόγο εκείνη του ζήτησε να διακόψουν το «ειδύλλιό» τους. Ο ίδιος φαίνεται πως δεχόταν και τα πειράγματα των άλλων κατοίκων του χωριού.Πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες μάλιστα ο 83χρονος πήγε στο σπίτι της γυναίκας πιστεύοντας ότι θα τη μεταπείσει και θα είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, ο 83χρονος άσκησε βία παρά την ηλικία του. Η 73χρονη όμως του ζήτησε να της δώσει λίγο χρόνο για να… φρεσκαριστεί, κάτι που εκείνος δέχτηκε. Βγαίνοντας όμως από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, κλείδωσε τον παππού μέσα στο δωμάτιο και κάλεσε την Αστυνομία!

Ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, πήδηξε από μικρό σχετικά ύψος και  τραυματίστηκε ελαφρά. Στο πλήρωμα του περιπολικού ο 83χρονος επιχείρησε να δικαιολογηθεί, μίλησε για τη σχέση του και έδειξε στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων είχε και κάποιες ακατάλληλες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ