Η Μπάρμπρα Στράιζαντ κλωνοποίησε την αγαπημένη της σκυλίτσα & τώρα έχει 2 «αντίγραφα» της! (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ κλωνοποίησε τη 14χρονη Σαμάνθα, σκυλάκι ράτσας Κοτόν ντε Τουλεάρ, όταν πέθανε το 2017 και σήμερα έχει δύο «αντίγραφά» της.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε στο περιοδικό Variety ότι η κλωνοποίηση έγινε με κύτταρα από το στόμα και το στομάχι της Σαμάνθας. 

«Εχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Περιμένω να μεγαλώσουν για να δω αν έχουν τα καστανά μάτια της και τη σοβαρότητά της», είπε για τα δύο κουτάβια.

Happy New Year from my three girls... Pink, Blue & Violet.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbra Streisand (@barbrastreisand) στις

Η Στρέιζαντ ανέφερε ότι όταν της έστειλαν τα δύο πανομοιότυπα σκυλάκια τα έντυσε με διαφορετικά χρώματα (κόκκινο και μοβ) για να τα ξεχωρίζει και έτσι πήραν και τα ονόματά τους: Μις Σκάρλετ και Μις Βάιολετ, αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Our new basket of adorables

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbra Streisand (@barbrastreisand) στις

Η 75χρονη σταρ αποκάλυψε επίσης ότι ενώ περίμενε τα δυο σκυλάκια, δέθηκε με μια άλλη σκυλίτσα Κοτόν ντε Τουλεάρ, μακρινή συγγενή της Σαμάνθας. 

Της άλλαξε και το όνομα, από «Φάνι Γκερλ» σε «Μις Φάνι», γιατί έτσι αποκαλούσε η μοδίστρα της τον χαρακτήρα της στην ταινία «Ενα αστείο κορίτσι». 

Μολονότι η Στρέιζαντ κέρδισε Οσκαρ για το «Αστείο κορίτσι», είπε ότι δεν της άρεσε ποτέ η ταινία. 

«Πίστευα ότι έπαιζα λάθος ρόλο. Προσπάθησα να το αποφύγω. Νομίζω ότι είναι πολύ σαχλή ταινία. Ενα τόσο παλιομοδίτικο μιούζικαλ», σχολίασε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ