Ζώδια: Η αστρολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει αναλυτικά όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την σημερινή μέρα

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Μην πιεστείτε για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας. Αν δε θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ: Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ