Σπύρος Σούλης: Αυτά είναι τα 4 διακοσμητικά λάθη που κάνουν το σπίτι σας να δείχνει ακατάστατο!

Πολλές φορές ακόμα και όταν έχετε βάλει το σπίτι σας σε τάξη αυτό εξακολουθεί να δείχνει για κάποιον ανεξήγητο λόγο ακατάστατο και ανοργάνωτο.

Τι φταίει όμως; Οι ειδικοί λένε πως φταίνε κάποια διακοσμητικά λάθη που κάνετε.

Τα έπιπλά σας «κάθονται» στο πάτωμα

Όταν τα μεγάλα έπιπλα του σπιτιού, όπως είναι οι καναπέδες και τα τραπέζια, ακουμπάνε τελείως στο πάτωμα δεν αφήνουν τον αέρα να ρέει στον χώρο. Προτιμήστε έπιπλα με ποδαράκια έτσι ώστε να φαίνεται πιο ανοιχτός ο χώρος και να υπάρχει σε αυτόν μια φυσική ροή.


Τα έργα τέχνης είναι συμμετρικά τοποθετημένα σε σχέση με τα έπιπλα

Παρόλο που μπορεί να σας αρέσει να κρεμάτε τα κάδρα σας με βάση το πώς είναι τοποθετημένα τα έπιπλά σας, μην το κάνετε. Βάλτε τα κάδρα σας στο κέντρο του τοίχου.

Το κρεβάτι σας παραείναι αφράτο

Μιλάμε για τη διακόσμηση του κρεβατιού και όχι για το στρώμα αυτού. Μην το παρακάνετε με τα πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια και τα πολλά σκεπάσματα. Απλώστε μια όμορφη κουβέρτα πάνω σε αυτό και 3-4 μαξιλαράκια και είναι έτοιμο, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Η βιβλιοθήκη σας είναι παραγεμισμένη με βιβλία

Μην το παρακάνετε με τα πολλά βιβλία στη βιβλιοθήκη. Μια όμορφα διακοσμημένη βιβλιοθήκη πρέπει να έχει και άλλα διακοσμητικά πέρα από βιβλία. Κρύψτε τα πιο «άσχημα» και παλιά βιβλία σας που δεν είναι όμορφο να φαίνονται και βάλτε σε κοινή θέα εκείνα που έχουν όμορφα εξώφυλλα. Εμπλουτίστε τη διακόσμησή της και με άλλα διακοσμητικά. Μπορείτε να βάλετε ακόμα και μερικά όμορφα, μικρά γλαστράκια που θα δώσουν μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στον χώρο σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ