Έρχεται το Hell' s Kitchen του αρτίστα Μποτρίνι - Σ' αυτό το τηλεστιατόριο μπορείς... να κάνεις κράτηση!

Την προσεχή Δευτέρα 5 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα μαγειρικής.

20 μάγειρες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε ελληνικό ριάλιτι μαγειρικής σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου υπό το αυστηρό βλέμμα ενός κορυφαίου σεφ. Του Έκτορα Μποτρίνι.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν τις 4.000 κι έπειτα από επιμελές σκανάρισμα βιογραφικών και μια σειρά μαγειρικά τεσταρίσματα, οι είκοσι τελικοί επιλαχόντες, δέκα άντρες και δέκα γυναίκες, είναι έτοιμοι για on camera αναμέτρηση σε μια προσομοίωση κανονικού εστιατορίου.

Στα τραπέζια του Hell’s Kitchen θα κάθονται κανονικοί πελάτες, οι οποίοι θα δίνουν παραγγελία και θα πρέπει να φάνε καλά και στην ώρα τους. Ο sous chef του Έκτορα, ο Νίκος Μπίλλης έχει αναλάβει το team των γυναικών και η Κωνσταντίνα Διβόλη, μια αξιόλογη νέα σεφ που έχει βρεθεί στις κουζίνες σπουδαίων εστιατορίων όπως το Μugaritz και το Azurmendi κι έχει συνεργαστεί μαζί τους στο Botrini’s, θα είναι υπεύθυνη για την ομάδα των αντρών. Στην οργάνωση της παραγωγής ο Ιταλός Pino Saccheri, τον οποίο θα δούμε κάποια στιγμή και στην οθόνη σε ρόλο master του ψαριού.

"Απ’ όσα έχετε δει μέχρι τώρα επί της οθόνης τίποτα δεν είναι ψεύτικο. Άμα τα πάρω, τα παίρνω. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις, δεν θα σε φάει ο Μποτρίνι. Θα σε βγάλει εκτός το ίδιο το σύστημα" αναφέρει ο αγαπημένος σεφ στο Αθηνόραμα.

"Καμιά φορά η τηλεόραση κλέβει. Αυτό που βλέπεις στην οθόνη δεν έχει γεύση. Δεν έχει οσμή. Ένα όμορφο πιάτο δεν είναι απαραίτητα και νόστιμο. Οι τηλεοπτικές μαγειρικές μπορεί να πυροδοτούν το ενδιαφέρον για τη γαστρονομία και να αναδεικνύουν γκουρού, αλλά το τελικό τεστάρισμα είναι όταν ο κόσμος δοκιμάσει την κουζίνα ενός σεφ και κρίνει" τονίζει ο Έκτορας Μποτρίν.

"Η ιδέα που έχει κάθε μάγειρας για τον εαυτό του, η άποψη του κόσμου και η πραγματικότητα μπορεί να είναι τρία δια­φορετικά πράγματα. Εκεί αναγκαστικά θα φανούν όλα. Είναι μεν τηλεόραση, είναι όμως ταυτόχρονα και πραγματικές συνθήκες εργασίας, δεν έχεις τη δυνατότητα να ωραιοποιήσεις κάτι. Αν το πιάτο είναι ατελές ή αν περιμένεις μιά­μιση ώρα για να φας, κάτι θα έχει πάει λάθος" καταλήγει ο βραβευμένος σεφ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ