Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η 12χρονη Suchetha Satish από την Ινδία τραγουδάει σε 102 γλώσσες & σπάει 2 ρεκόρ γκίνες ταυτόχρονα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Suchetha Satish, είναι ένα 12χρονο κορίτσι από την Ινδία που ζει στο Ντουμπάι και πρόσφατα κατέρριψε δύο ρεκόρ γκίνες ταυτόχρονα, τραγουδώντας τραγούδια σε 102 διαφορετικές γλώσσες κατά τη διάρκεια μιας… επικής συναυλίας που διήρκεσε 6 ώρες και 15 λεπτά.

Η 12χρονη είναι μαθήτρια στο Ντουμπάι και άρχισε να προετοιμάζεται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ σε τραγούδι με τις περισσότερες γλώσσες σε μια ενιαία συναυλία πριν από ένα χρόνο. Έχει ήδη τραγουδήσει σε αρκετές γλώσσες, όπως η διάλεκτος Χίντι, Μαλαγιαλάμ και η Ταμίλ, αλλά και στα αγγλικά.

Η Suchetha ήταν γοητευμένη από τις ξένες γλώσσες και άδραξε αυτή την ευκαιρία για να αφήσει το σημάδι της στον κόσμο. Στις 25 Ιανουαρίου 2018, η 12χρονη κοπέλα μάγεψε το κοινό στο προξενείο του Ντουμπάι, τραγουδώντας σε 102 διαφορετικές γλώσσες, για 6 ώρες και 15 λεπτά.

Το ταλαντούχο νεαρό κορίτσι γεννήθηκε σε μια οικογένεια που λάτρευαν τη μουσική με αποτέλεσμα και η ίδια να αρχίσει να ασχολείται σε ηλικία τεσσάρων χρονών. Στα τέλη του 2016 άρχισε να μαθαίνει τραγούδια σε ξένες γλώσσες φτάνοντας σε σημείο να μαθαίνει ένα νέο τραγούδι σε καινούρια γλώσσα κάθε εβδομάδα για να καταρρίψει αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ.

Μόλις βρει ένα καινούριο τραγούδι διαβάζει τους στίχους όσες φορές χρειαστεί έτσι ώστε να τους μάθει χωρίς απαραίτητα να τους διαβάζει από κάπου.

Το αρχικό σχέδιο της Suchetha ήταν να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε ο συμπατριώτης της Kesiraju Srinivas, ο οποίος είχε τραγουδήσει τραγούδια σε 85 διαφορετικές γλώσσες τον περασμένο Δεκέμβριο και απ΄ότι φάνηκε τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με δημοσίευμα του odditycentral.com.

Έτσι, στις 25 Ιανουαρίου, η 12χρονη εντυπωσιάζοντας τους πάντες, πέρασε 6 ώρες και 15 λεπτά στη σκηνή του Προξενείου του Ντουμπάι, τραγουδώντας 102 τραγούδια σε διαφορετικές γλώσσες κατακτώντας ένα διπλό ρεκόρ αφενός για τις περισσότερες διαφορετικές γλώσσες που τραγουδήθηκαν σε μια συναυλία και αφετέρου για τη μεγαλύτερη ζωντανή συναυλία που έγινε από ένα παιδί.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, αυτή είναι η λίστα με τις γλώσσες που τραγούδησε η Suchetha Satish:

 Maithili, Sanskrit, αφρικανικά, αλβανικά, Assamese, Azerbaijani, Badaga, Balochi, Basque, Belarusian, Bengali, Bhojpuri, Bhutanese, βουλγάρικα, Cantonese, κροατικά, τσέχικα, δανέζικα, Dhivehi, Dogri, ολλανδικά, αγγλικά, εσθονικά, Finnish, γαλλικά, Garhwali, Georgian, γερμανικά, ελληνικά, Guarani, Gujarati, Haryanvi, Hebrew, ουγγρικά, ιρλανδικά, Javanese, Kannada, Kashmiri, Kazakh, Khmer, Kinyarwanda, Kokborok, Konkani, Korean, Kyrgyz, λιθουανικά, Malagasy, Malay, μαλτέζικα, Mandarin, Mongolian, Manipuri, Maori, Marathi, Nepali, Norwegian, Odia, Persian, πολωνικά, Punjabi, Quechua, Rajasthani, ρουμάνικα, ρώσικα, σέρβικα, Sindhi, Sinhalese, Slovak, σλοβάκικα, Somali, Swahili, σουηδικά, Tagalog, Tajiki, Tamil, Thai, Tibetan, Tulu, ουκρανικά, Urdu, Uzbek, βιετναμέζικα, Welsh, Xhosa, Yakut, Yoruba, Zulu, ιταλικά, ιαπωνικά, ισλανδικά, Kurdish, Madurese, Pashto, λιθουανικά, τούρκικα, αρμένικα, ισπανικά, πορτογαλικά, Malayalam, αραβικά, Hindi.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ