Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη - Όσα δείχνει η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου

H 44χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου,στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα. 

H αρχή του τέλους για την Ειρήνη Λαγούδη, όπως όλα δείχνουν, άρχισε να δρομολογείται πριν από την αλλαγή του χρόνου κι ενώ η 44χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον φίλο της.

Από εκεί διαπιστώνεται ότι στάλθηκαν δύο μηνύματα από το κινητό του φίλου της προς τη σύζυγο του, στα οποία δηλώνεται η κοινή τους παρουσία σε διαφορετικά σημεία. Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους, πλην όμως όταν ο φίλος επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις και δήλωση διακοπής της εξωσυζυγικής σχέσης.

Όπως επίσης έχει διαπιστωθεί, είχε προηγηθεί ταξίδι τους στο εξωτερικό, με έξοδα της Ειρήνης, στη διάρκεια του οποίου δαπανήθηκαν περίπου 15.000 ευρώ.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, που φέρνει στο φως το ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ στο bloko.gr, την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη φαίνεται να επικοινωνεί με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν εκείνος δεν τη συναντήσει. Το ραντεβού κλείνεται στο παραλίμνιο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, όπου εκεί τη συναντούν ο φίλος της με τον αδελφό του και ακολουθεί άγριος καυγάς. Ο άνδρας δηλώνει ανυποχώρητα αποφασισμένος να τερματιστεί αυτή η σχέση.  

Όπως μαρτυρά η πορεία των κινητών τηλεφώνων, οι δυο άνδρες αποχωρούν από το σημείο κι επιστρέφουν στην κατοικία του φίλου της Ειρήνης. Φαίνεται επίσης, ότι μετά την αποχώρησή τους έχει αποσταλεί το τελευταίο και μοιραίο μήνυμα προς το κινητό του φίλου της, πως "ήρθε το τέλος και πως θα τα ξαναπούν σε μια άλλη ζωή". Σε αυτό το σημείο γράφεται το τέλος της Ειρήνης.

Από τις έρευνες και με βάση τα πορίσματα, η αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού. Οι παραμορφώσεις στο πρόσωπο, αναφέρεται ότι προήλθαν από τα αποκαΐδια που προήλθαν από την οροφή της καμπίνας του αυτοκινήτου. Για το πώς βρέθηκε πίσω, η θεωρία αναφέρει ότι προφανώς πρόκειται για μια υποσυνείδητη ύστατη προσπάθεια αυτοπροστασίας. Ήταν όμως πλέον πάρα πολύ αργά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ