Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα επαγγέλματα στον κόσμο - Δείτε τη λίστα

Ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση...

Πολλές φορές σκάφτεστε ότι κάνετε παράξενη δουλειά; Διαβάζοντας την παρακάτω λίστα με τις 10 πιο περίεργες δουλειές στον κόσμο θα διαπιστώσετε πόσο φυσιολογική είναι η εργασία σας

Ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση:

# 10 Δύτης του γκολφ

Οι δύτες του γκολφ πρέπει να ψάξουν για τις χαμένες μπάλες στα νερά των γηπέδων γκολφ. Περίπου 2.000-5.000 μπάλες μπορούν να συλλεχθούν από έναν δύτη γκολφ κάθε μέρα.

# 9 Επιθεωρητής ποιότητας ζαριών

Ένα ζάρι με μια μικρή ανισορροπία στο κέντρο μπορεί να επηρεάσει την έκβαση παιχνιδιών που εμπλέκονται με ζάρια. Ως εκ τούτου, κάθε ζάρι πρέπει να περάσει από μια σειρά δοκιμών ελέγχου ποιότητας που διεξάγονται από έναν επαγγελματία δοκιμαστή.

# 8 Δοκιμαστής τροφών για τα κατοικίδια ζώα

Οι δοκιμαστές τροφών για τα κατοικίδια ζώα εξασφαλίζουν τη μυρωδιά και τη γεύση των φαγητών που είναι για τα αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα.

# 7 Συλλέκτης σκουληκιών

Έχετε αναρωτηθεί από πού προέρχονται τα σκουλήκια που χρησιμοποιούν οι ψαράδες; Οι συλλέκτες σκουληκιών εργάζονται τη νύχτα και τις βροχερές ημέρες για να βρουν σκουλήκια και να τα πουλήσουν σε ψαράδες.

# 6 Καθαριστή αυτιών

Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες κυκλοφορούν στους δρόμους των ασιατικών χωρών και καθαρίζουν τα αυτιά του κόσμου χρησιμοποιώντας βελόνες καλυμμένες με βαμβάκια.

# 5 Άρμεγμα δηλητηρίου φιδιών

Αυτή είναι μια επικίνδυνη δουλειά, επειδή απαιτεί να βγάλεις το δηλητήριο από τα ζωντανά φίδια. Το δηλητήριο του φιδιού σήμερα χρησιμοποιείται στην ιατρική και την επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη φαρμάκων και εμβολίων.

#4 Υπάλληλοι του μετρό στο Τόκιο

Η ιαπωνική κυβέρνηση απασχολεί προσωπικό που καθήκον τους είναι, σε ώρες αιχμής, να σπρώχνουν τους επιβάτες, για να χωρέσουν στα βαγόνια του μετρό και να βεβαιωθούν ο χώρος μέσα στο τρένο χρησιμοποιείται πλήρως.

# 3 Επαγγελματίας περιμένω στην ουρά

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πληρώνονται για να κάνουν αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν υπομονή: να περιμένουν στις ουρές. Το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ειδικά σε περιόδους μεγάλων εκπτώσεων.

# 2 Επαγγελματίας "αγκαλίτσας"

Ο επαγγελματίας "αγκαλίστας" είναι αυτός που θα σας αγκαλιάσει όταν νιώθετε μοναξιά ή και θα κοιμάται μαζί σας, προσφέροντας σας στοργή. Το επάγγελμα ξεκίνησε από την Ιαπωνία και έχει γίνει πολύ δημοφιλές και στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

# 1 Αξιολογητής μυρωδιάς

Αυτή η δουλειά απαιτεί από το προσωπικό να μυρίζει τις μασχάλες των ανθρώπων! Ναι, αυτό είναι μόνο για να βεβαιωθεί ότι το αποσμητικό θα λειτουργήσει όταν βγει στην αγορά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ