Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο γόης του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης εξομολογείται: "Έφευγα από τη δουλειά με κλάματα από τα νεύρα μου…"

Μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής του STAR έχει κατορθώσει να κερδίσει τις εντυπώσεις μα και την ιδιαίτερη συμπάθεια των γυναικών.

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο γοητευτικός κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης αναφέρεται στον λόγο που επέλεξε να ασχοληθεί με τη μαγειρική σε μια εποχή που δεν ήταν και τόσο λαμπερός ο χώρος.

Την εποχή που αποφάσισες να γίνεις μάγειρας, οι σεφ δεν απολάμβαναν τιμές ροκ σταρ όπως σήμερα. Πώς το επέλεξες;

Στους μαθητές μου λέω ότι γίνεσαι μάγειρας, αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι γεννιέσαι food lover, φτάνει να το ακολουθήσεις με συνέπεια και υπομονή, ώστε να το εξελίξεις τεχνικά, ιδεολογικά και ακαδημαϊκά ως επαγγελματίας. Η μαγειρική για μένα είναι τρόπος ζωής, αγάπης, δοτικότητας και έκφρασης. Είναι καλλιτεχνία και πηγάζει από μέσα μου. Στα 17 μου απλώς το επέλεξα και επαγγελματικά.

Στην Ιταλία έζησα πολλά χρόνια και εργάστηκε σε ξενοδοχεία. Έφευγα από τη δουλειά με κλάματα από τα νεύρα μου. Ωστόσο δεν το έβαλα ποτέ κάτω, ούτε τελικά τα παράτησα, όσο κοντά και αν έφτανα γιατί τελικά ο καθένας προσπαθούσε να ξεσπάσει πάνω μου τα όποια κόμπλεξ είχε ή δεν είχε. Η αλήθεια είναι, όμως ότι πρέπει να υπακούς τις εντολές του σεφ σου, ανεξαρτήτως αν έχεις αντίθετη άποψη. Εκείνος έχει όλη την ευθύνη και η πειθαρχία είναι το παν στην κουζίνα.

Επειδή λοιπόν μου έχουν φερθεί πολύ άσχημα και πέρασα δύσκολα, δεν το κάνω σήμερα που ηγούμαι εγώ σε μία κουζίνα. Αν δεν μου κάνει κάποιος, διακόπτω τη συνεργασία μαζί του. Bullying όμως δεν θα κάνω ποτέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ