Prix d’Excellence de la Beauté 2018: Το Marie Claire βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς!

Στην κορυφαία λίστα ομορφιάς του Marie Clarie υπάρχουν οκτώ διεθνή βραβεία και πέντε ελληνικά...

Eίκοσι τέσσερις δημοσιογράφοι που ειδικεύονται στον τομέα της ομορφιάς επιλέγουν τα καλύτερα από αυτά και τα παρουσιάζουν. Βασικά κριτήρια για την πρόκριση των προϊόντων στους φιναλίστ των Prix d’ Excellence de la Beauté του Marie Claire είναι η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και οι επιδόσεις σε αυτό που υπόσχονται.

Διεθνή βραβεία: 

Clinique

LASH POWER FLUTTER-TO-FULL MASCARA

Καινοτομία και αποτελεσματικότητα χαρίζουν την πρώτη θέση στο Lash Power Flutter -toFull Mascara. Η νέα μάσκαρα της Clinique προσαρμόζεται στο look που θέλετε να δημιουργήσετε και προσφέρει μια ποικιλία αποτελεσμάτων – από βλεφαρίδες καμπυλωτές και φυσικές μέχρι βλεφαρίδες με πλήρη ένταση και όγκο που διατηρούνται για 24 ώρες χωρίς μουτζούρες ή κόμπους. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο και σχήμα ματιών, καθώς το βουρτσάκι χτενίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει και τις επιμηκύνει, ενώ τις αφήνει απαλές στην αφή.

Giorgio Armani

ARMANI POWER FABRIC

Πρόκειται για ένα υγρό foundation με δείκτη αντηλιακής προστασίας 25 και απόλυτη κάλυψη. Καμουφλάρει τις ατέλειες, έχει υψηλή διάρκεια και ματ αποτέλεσμα που δεν δίνει το «εφέ μάσκας». Χαρίζει λάμψη και φυσική κάλυψη, ενώ διαθέτει ευρεία γκάμα αποχρώσεων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Estée Lauder

Victoria Beckham x Estée Lauder

Για τη συγκεκριμένη ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ η Βικτόρια Μπέκαμ εμπνεύστηκε από το προσωπικό της στυλ και τις ανάγκες και η Estée Lauder εγγυήθηκε την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων. Φόρμουλες εύκολες στην εφαρμογή, έντονα χρώματα, ανάλαφρες υφές. Το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό και κομψό, ενώ φαίνεται πως η συνεργασία έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό που φοράει συχνά μακιγιάζ.

Kérastase

Σειρά περιποίησης μαλλιών AURA BOTANICA

Η σειρά προϊόντων για τα μαλλιά Aura Botanica εκπληρώνει μία ολοένα και μεγαλύτερη επιθυμία για μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει ευεργετική δράση. Πρόκειται για μια πραγματικά αποτελεσματική θεραπεία, η οποία απευθύνεται στις γυναίκες με φυσικά (όχι βαμμένα) αλλά χωρίς ζωντάνια μαλλιά. Με βάση τα έλαια καρύδας και αργκάν, χωρίς σιλικόνη, paraben και με 98% φυσικά συστατικά η συγκεκριμένη σειρά περιποίησης χαρίζει λεία και λαμπερά μαλλιά.

Shiseido

ΣΕΙΡΑ WASO

Η νέα σειρά περιποίησης της Shiseido είναι εμπνευσμένη από τη φύση.Ιδανική για millennials, η Waso συνδυάζει απλότητα και αποτελεσματικότητα. Οι μίνιμαλ συσκευασίες και οι διάφανες υφές εξυμνούν την ιαπωνική απλότητα και το μέτρο και αναβαθμίζουν τον όρο «φυσική ομορφιά».

Sisley

BLACK ROSE SKIN INFUSION CREAM

Η Black Rose Skin Infusion Cream είναι η τέλεια καθημερινή περιποίηση που γεμίζει το δέρμα και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Βασίζεται στις τρεις αρχές της σειράς Μαύρο Τριαντάφυλλο για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευχαρίστηση: ιδανική υφή, διακριτικό αλλά εθιστικό άρωμα, άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη δράση.

Biotherm

Πέρα από τις επιδόσεις των προϊόντων, χάρη στο διάσημο θερμικό πλαγκτόν, οι κριτές θέλησαν να ανταμείψουν την ποικιλία των προϊόντων της Biotherm με αυτό το ειδικό βραβείο. Ολα τα προϊόντα είναι διαφορετικά αλλά συγχρόνως τόσο καινοτόμα, ενώ οι υφές τους μάγεψαν τις αισθήσεις των κριτών. Θρέψη, απαλότητα, προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας επιτυγχάνονται με προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον και κερδίζουν χάρη στις αποτελεσματικές συνθέσεις τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ:

Phyto Paris

Σειρά περιποίησης μαλλιών Phytomillesime

Τις πρώτες μέρες μετά τη βαφή των μαλλιών σας το χρώμα είναι έντονο και λαμπερό. Ομως, όσο περνά ο καιρός ξεθωριάζει και γί- νεται θαμπό. H σειρά Phytomillesime της Phyto χαρίζει στα βαμμένα μαλλιά τη λάμψη και θρέψη που έχουν ανάγκη, προστατεύοντας την τρίχα χάρη στο εκχύλισμα εντελβάις που προσφέρει απαλότητα και καταπράυνση και το εκχύλισμα μήλου Red Love που δρα σαν ασπίδα προστασίας των μαλλιών από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ ενισχύει την τρίχα και διατηρεί το χρώμα.

La Mer

GENAISSANCE DE LA MER THE INFUSED LOTION

Η La Mer καινοτομεί, προσθέτοντας στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της μια ισχυρή θρεπτική λοσιόν προετοιμασίας για το δέρμα: το The Genaissance de la Mer Infused Lotion. Αυτή η διφασική φόρμουλα απλώνεται βελούδινα πάνω στο δέρμα και ανακουφίζει προσφέροντας έντονη ενυδάτωση, ενώ λειτουργεί ως τέλεια βάση για τα οφέλη του Serum Essence. Σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά ξανά υγιή και ζωηρή εικόνα.

Sephora

CINESCOPE ΜΑΣΚΑΡΑ

Πυκνές βλεφαρίδες, ένταση στις άκρες, πανοραμικό εφέ. Η Cinescope Mascara Volume Effet Panoramique της Sephora Collection διαχωρίζει τις βλεφαρίδες για να μην κολλάνε μεταξύ τους και χαρίζει όγκο με μία μόνο κίνηση. Οι κριτές την επέλεξαν ως το απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ χάρη στο πανοραμικό εφέ και το έντονο μαύρο χρώμα που χαρίζει.

Chanel

BLUE SERUM

Η Chanel δίνει τη λύση στη μάχη της αντιγήρανσης εφευρίσκοντας το ελιξίριο της μακροζωίας. Με έμπνευση τις μπλε ζώνες, που χαρακτηρίζονται από πληθυσμούς με εξαιρετική μακροζωία, δημιουργείται το Blue Serum, το οποίο συνδυάζει τη δύναμη της φύσης με πρωτοποριακές τεχνολογίες και βελτιώνει αποτελεσματικά την επιδερμική μακροζωία, ενεργοποιώντας τη νεανικότητα του δέρματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ