Βαρύ πένθος για τον υπουργό Σωκράτη Φάμελλο - Πέθανε η σύζυγός του, Πόπη

Το πιο θλιβερό και αβάσταχτο χαρτί επεφύλασσε η μοίρα στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος.

Πριν από μερικές ώρες, έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου, Πόπη Καραγιαννίδου στα 51 της χρόνια βυθίζοντας στη θλίψη τον ίδιο και την οικογένεια τους.

Η Πόπη Καραγιαννίδου ήταν μηχανικός και στέλεχος του δήμου Θέρμης επί σειρά ετών. "Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος" αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δήμος Θέρμης:.

"Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ" καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ