Story of the day: Ξέρει ότι πεθαίνει σε λίγο & προετοιμάζει τον μικρο γιο της με σπαρακτικές λεπτομέρειες για το μέλλον (ΦΩΤΟ)

Λίγο μετά την γέννηση του γιου της ξεκίνησε η απίστευτη περιπέτεια για την Ροβένα...

Για έξι μήνες μετά τη γέννηση του μικρού της Φρέντι, η γυναίκα πονούσε καθημερινά στο στομάχι με τους γιατρούς να της δίνουν φάρμακα εκτιμώντας πως συνδέεται με την εγκυμοσύνη. Η τελική διάγνωση, ωστόσοο, απείχε πολύ...

Η άτυχη Ροβένα είχε καρκίνο του εντέρου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει πολύ χρόνο ακόμη να μοιραστεί στιγμές με το νεογέννητο αγοράκι της.

Μαζί με τον σύζυγο της, Φιλ, η Ροβένα πήρε την απόφαση να φροντίσουν για το μέλλον τους γιου τους. Έτσι, πριν αρχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο, η γυναίκα κατέψυξε ωάρια σε περίπτωση που έβρισκαν στο μέλλον παρένθετη μητέρα. Σε μια προσπάθεια να πολεμήσουν την ασθένειά της, οι γιατροί αφαίρεσαν τις ωοθήκες της, τη μήτρα, μέρος του εντέρου και της κοιλιάς της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όμως, τέσσερι μήνες μετά την επέμβαση ο καρκίνος εξαπλώθηκε στο συκώτι, τους πνεύμονες και τη λεκάνη. Δεν υπήρχε πια ελπίδα να τα καταφέρει. Έτσι η Ροβένα άρχισε να κάνει σχέδια για τη ζωή μετά το θάνατό της. Άρχισε να φτιάχνει κάρτες για τον μικρό Φρέντι, για όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής του. Κάρτες με μηνύματα για το γιο της.

Ο Φρέντι θα μπορεί έτσι να ανοίξει σε όλα του τα γενέθλια μια κάρτα με λόγια από τη μητέρα του. Επιθυμία της Ροβένα είναι να του δώσει αυτές τις κάρτες έτσι ώστε όταν ο Φρέντι τις κοιτάζει να τη νιώθει κοντά του και να ξέρει ότι τον αγαπάει πάρα πολύ.δυνάμεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ