Ζώδια: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Έρωτας ή λογική το Σαββατοκύριακο;

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ: Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε. Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας. Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πετάξτε ότι άχρηστο κρατάτε στο χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται.

ΛΕΩΝ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ