Box2box: Ανακάλυψα το πιο μοντέρνο φαρμακείο της Αθήνας - Βιτρίνα «Μανχάταν» στην καρδιά των γκράφιτι της Σόλωνος (ΦΩΤΟ)

Συνήθως παρουσιάζουμε και προτείνουμε εστιατόρια ή ξενοδοχεία αξιοθέατα ή ακόμη και μπαρ.

Για ποιο λόγο να παρουσιάσουμε ένα φαρμακείο; Περνούσα λοιπόν από την οδό Σόλωνος βραδάκι και αφού όπως πάντα θυμήθηκα την παλιά μου σχολή την Nομική και αφού για μία ακόμη φορά στεναχωρήθηκα με τις φθορές που υπάρχουν στα κτήρια, τα άσχημα γκράφιτι και την μερική εγκατάλειψη ενθουσιάστηκα -όπως πάντα σαν μικρό παιδί όταν βλέπω κάτι ωραίο -με αυτό το φαρμακείο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Συνηθίζω να  λέω να είναι καλά το iPhone*  γιατί έχω το ρεπορτάζ μου αμέσως.

 Δεν ξέρω ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες θέλω πάντως να τους συγχαρώ γιατί δεν ζήτησαν να τους δημιουργήσουν οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές ένα απλό συνηθισμένο φαρμακείο αλλά ένα υπερσύγχρονο που δίνει μία νότα αισιοδοξίας στην πολύπαθη Σόλωνος.

 
Με ευχαριστεί η εικόνα που περισσότερο θυμίζει αρωματοπωλείο παρά φαρμακείο. 

Πρόκειται για ένα συνδυασμό μοντέρνου φαρμακείου με ομοιοπαθητικά φάρμακα αλλά και καλλυντικά λέγεται: BOX 2 BOX και βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 60.

* ζήτησα άδεια γιά να τραβήξω τις φώτο μου  

Έμαθα όμως και μερικές πληροφορίες googlάροντας as usual:  

Η QPROJECT τιμήθηκε με το Βραβείο BRONZE στην κατηγορία BESTINTERIOR – NON FOOD RETAIL - ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Φαρμακείου BOX2BOX, COSMETICS & PHARMACY STORE στην τελετή απονομής των Retail Interiors Awards 2016. 

Στον ίδιο χώρο που για δεκαετίες στέγαζε το ιστορικό βιβλιοπωλείο της ΕΣΤΙΑΣ δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο και λειτουργικό φαρμακείο. 


Στην εξωτερική όψη του καταστήματος εντυπωσιάζουν οι γραμμικές φωτεινές λωρίδες από τσιμεντοσανίδα. Στην εξωτερική γωνία με τον τοίχο, δεσπόζει ο μεγάλος γραμμικός σταυρός, πλαισιωμένος από lightboxes που εξυπηρετούν διαφημιστικούς σκοπούς, σηματοδοτώντας το κατάστημα.


Τα έπιπλα του καταστήματος, σχεδιασμένα σε λιτές γραμμές, αναδεικνύονται με τη χρήση διαφορετικών υλικών και χρωμάτων. 
Οι οροφές του καταστήματος στο ισόγειο (150 τ.μ.) και στον 1ο όροφο (120 τ.μ.) δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας και της «τεχνολογίας του μέλλοντος» με γραμμικές φωτεινές λωρίδες, οι οποίες αναδεικνύουν το μέγεθος του καταστήματος. 

Να τι γράφει και στην ιστοσελίδα του  

BOX2BOX είναι ένα νέο, σύγχρονο φαρμακείο και χώρος ομορφιάς.

Ανοίξαμε στις 30 Μαρτίου 2016 και βρισκόμαστε στην οδό Σόλωνος 60, Κολωνάκι. 

Στόχος μας είναι η διάθεση επώνυμων προϊόντων και παροχή υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, στο νέο, σύγχρονο και μοντέρνο χώρο μας. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ένα τμήμα της λειτουργίας του BOX2BOX, μέσω του οποίου ο καταναλωτής μπορεί να ψωνίζει 24 ώρες το 24ωρο γνωρίζοντας ότι θα του παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε είδη φαρμακείου, συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά, μακιγιάζ, προτάσεις δώρων, είδη παιδικής φροντίδας, περιποίησης μαλλιών και σώματος, βιολογικά καλλυντικά, ορθοπεδικά και διαβητική γωνία. 


Στοιχεία Φυσικού Καταστήματος

Tζέμος Γ. και ΣΙΑ ΟΕ
Σόλωνος 60
Αθήνα, 10672
Τηλ: 2103600061

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ