Μπράβο στον Γιώργο Τσαλίκη! Μαζί με την σύζυγο του σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και το ζευγάρι έχει τρία βιολογικά παιδιά, επιθυμεί να προχωρήσει μια πράξη αγάπης και προσφοράς.

Στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένος ο δημοφιλής τραγουδιστής και μέσα σε όλα προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

"Έκανα μία συνεργασία με μία εταιρεία που έχει parking κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία πήρε την απόφαση να δώσει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων στα Παιδικά Χωριά SOS… Τους είπα μακάρι όλοι να δίναμε ένα ποσοστό από αυτά που βγάζαμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Έκανα μία επαφή με τον κ. Πρωτόπαππα, τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS και με τη Δώρα κάναμε μία κουβέντα, να υιοθετούσαμε ένα παιδάκι" ανέφερε χαρακτηριστικα.

"Θεωρώ ότι είναι μία υπέρτατη πράξη αγάπης και προσφοράς, όταν έχεις αποκτήσει βιολογικά τρία παιδιά, να δώσεις σε ένα παιδάκι την ευκαιρία… Κάναμε μία πολύ σοβαρή και συγκινητική κουβέντα. Το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Όταν υπάρχουν βιολογικά παιδιά στην οικογένεια πρέπει να παρακολουθεί ψυχολόγος την οικογένεια για έξι μήνες, για να προετοιμάσει τα παιδιά και τους γονείς… Κάναμε μία μικρή κουβέντα με τους γιους μου και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες… Θέλω να σου πω ότι είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ έντονα και αν το ακούσετε κάποια στιγμή μην εκπλαγείτε καθόλου" πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Peoplegreece:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ