Έτοιμος για το Survivor ο Γιώργος Λιανός - Οι πρώτες του δηλώσεις: "Κακά τα ψέματα το πρότζεκτ έχει συνδυαστεί με τον Τανιμανίδη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Την είδηση πως μπαίνει στο κορυφαίο ριάλιτι επιβίωσης επιβεβαίωσηε ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής.

Μιλώντας στην κάμερα του Epsilon, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το νέο αυτό εγχείρημα στον ΣΚΑΪ και έδωσε δίνει κάποιες λεπτομέρειες για ακριιβή του ρόλο στο Survivor.

«Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που μίλησα, ζήτησα τη γνώμη του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω αρκετά για επαγγελματικά θέματα. Τον ρώτησα «Εσύ στη θέση μου θα το έκανες»; Είναι ένα πρότζεκτ που έχει συνδυαστεί με το πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ θα καλύψω ένα μικρό κομμάτι του Survivor, γιατί είναι μεγαλύτερο από το περσινό και να είναι και αυτός ξεκούραστος, να δώσω κι εγώ τη δική μου νότα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα πάει υπέροχα", ανέφερε χαρακτηηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit: