Η πιο πλούσια fashion blogger του κόσμου σε μια απρόσμενα αισθησιακή φωτογράφιση για κοσμήματα (ΦΩΤΟ)

Η 23 ετων Σουηδέζα εκατομμυριούχος fashion blogger, Kristina Bazan κερδίζει βραβεία, έγινε το πρόσωπο της L’ Oreal, είναι η ωραία με τα μεγάλα μπλε μάτια και θα μπορούσε να είναι μοντέλο.

Έχοντας 2,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Kristina είναι η πιο δημοφιλής και πλούσια blogger αυτή τη στιγμή

Η Σουηδέζα γράφει βιβλία, παίζει μουσική, έχει διάσημους φίλους και κάθεται πρώτη σειρά σε όλα τα fashion shows. Μπήκε στη λίστα του Forbes με τα πιο πλούσια κορίτσια κάτω των 30 και μοιράζει το χρόνο της σε φωτογραφίσεις, ταξίδια, events και βόλτες με τους φίλους της.

"Όταν ήμουν μικρή δεν είχα την οικονομική άνεση να αγοράσω επώνυμες τσάντες, ούτε ακριβά ρούχα. Έτσι μέσω του blog μου προσπαθώ να περάσω πως είμαι ένα απλό κορίτσι που έρχεται σε μία πρώτη επαφή με τον κόσμο της μόδας", δήλωσε η ίδια στην Vogue.

Η Kristina αυτό τον καιρό αφιερώνει πολύ χρόνο στη μουσική, γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο. "Θα ήθελα να κάνω καριέρα και ως τραγουδίστρια, αλλά αν το έκανα θα έπρεπε να διαχωρίσω αυτό που κάνω τώρα με αυτό που θα ήθελα να κάνω στο μέλλον», ξεκαθάρισε.

Στη νέα της φωτογράφιση με τίτλο ICE για το Kayture, η όμορφη Σουηδέζα σαγηνεύει με τις αισθησιακές της πόζες. Απολαύστε την!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ