De Baron: Ο απόλυτος classic rock ερμηνευτής (ΦΩΤΟ)

 Από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000, ο De Baron  έχει το δικό του τρόπο να  απογειώνει το κοινό του ταξιδεύοντας το στις μουσικές του κόσμου

Ο De Baron, κατά κόσμο Γιάννης Σκουλάς, παρουσίασε την παραμονή των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς στο Βlends το μουσικό του live show  De Baron ``sings the classics``.

Το μουσικό αυτό show είναι κλασσικές μελωδίες διασκευασμένες με τρόπο ευρηματικό, μοναδικό και ατμοσφαιρικό. Από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000, ο De Baron απογειώσε την εορταστική διάθεση και απέδειξε αφ`ενός μεν οτι  αυτός μπορεί να διασκεδάσει τον κόσμο με κλασσικό , ποιοτικό ρεπερτόριο και αφ`ετέρου δε ότι το show του είναι το πιο γκουρμέ μουσικό μενού στην πόλη.

Απο τον James Brown στον Pavarotti και απο τον Astor Piazzolla στον David Bowie o κόσμος που είχε κατακλύσει το γιορτινό Blends απο νωρίς απόλαυσε ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι.

Ερμήνευσε και τα δυο τελευταία του single `Wicked Game` και `I Put a Spell on you` που διασκεύασε με μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Μαζί του μια εξαίρετη ομάδα μουσικών, οι “Electro Quartet” που απαρτίζεται από τους: Χρίστος Θεοδώρου - πιάνο -ενορχηστρώσεις, Αγγελική Ποτήρη - βιολί, Πέτρος Κρεμυζάκης - μπάσο και Ρόλη Γιαμοπούλου – τύμπανα.

Τις βραδιές έντυσε με εικόνα, (live projection) ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ