Κωνσταντίνος Φρουζής: "Ουδέποτε έδωσα χρήματα σε πολιτικούς"

O πρωταγωνιστής της υπόθεσης Novartis και πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής παραχώρησε συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και στον Τάσο Τέλογλου.

"Ουδέποτε έδωσα χρήματα όχι μόνο στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό" υποστηρίζει, μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής ισχυρίζεται πως δεν διακίνησε μαύρο χρήμα και τονίζει ότι κάποιους από τους πολίτικους δεν τους έχει συναντήσει ποτέ. "Είδα τον κ. Πικραμμένο στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Οπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο». Συνάντησα τον κ. Σαμαρά μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ Ηταν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με θέμα τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές".

Μιλώντας στον Τάσο Τέλογλου, ο κ. Φρουζής υποστηρίζει επίσης πως το project Harvard δεν αποτέλεσε προσπάθεια επηρεασμού αξιωματούχων που αποφάσιζαν για το φάρμακο, αλλά εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της μητρικής Novartis για τη συνεργασία όλων των φορέων της υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών εν μέσω κρίσης  "Τον κ. Στουρνάρα τον γνώρισα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ. Είχα επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά μου ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ όταν ήταν στον ΙΟΒΕ και κάποιες όταν ήταν υπουργός Οικονομικών" πρόσθεσε..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ