Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ & του Πρίγκιπα Χάρι

Eπίσημη ενημέρωση για τον πολυαναμενόμενο γάμο της 19ης Μαΐου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η τελετή θα ξεκινήσει το μεσημέρι της 19ης Μαΐου και δεν θα... πέσει πάνω στον τελικό του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Κάτι που πολλοί φοβόντουσαν.

"Το ζευγάρι ευχαριστεί θερμότατα για τις πολλές καλές ευχές που λαμβάνει και περιμένει με ανυπομονησία εκείνη την ημέρα για να μοιραστεί τη χαρά του με το κοινό" επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Ειδικότερα, η γαμήλια πομπή θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου και θα τελεστεί το μυστήριο. "Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι ελπίζουν ότι αυτό το σύντομο ταξίδι θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους  να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της ειδικής ημέρας".

Στη συνέχεια θα υπάρχει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου, ενώ αργότερα το βράδυ θα λάβει χώρα μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημέρα του γάμου θα αποκαλυφθούν, όπως αναφέρει το παλάτι, μες τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ