Παππούς έδερνε την εγγονή του για να μην φάει ώσπου την έφτασε μια ανάσα πριν το θάνατο (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Μια Γιαπωνέζα που ισχυρίζεται ότι υπέφερε από κακοποίηση από τον παππού της, μοιράστηκε φωτογραφίες της που τη δείχνουν να είναι μόλις 16,8 κιλά.

Σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, αποκάλυψε πως ο παππούς της αρνούνταν να την ταΐσει και πως την κακοποιούσε σωματικά, όταν την έπιανε να κλέβει μια μπουκιά.

Το περιστατικό που είχε αναστατώσει την Ιαπωνική κοινωνία, όταν αποκαλύφθηκε πριν 10 χρόνια, συνέβη στο Κιότο.

Τότε οι αρχές ανακάλυψαν πως ο παππούς μιας μικρής κοπέλας δέκα χρονών την κρατούσε φυλακισμένη, δεν την ταΐζε, και βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο. 

Επίσης σύμφωνα με την Daily Mail, ο παππούς της δεν σταμάτησε εκεί, αφού την κακοποιούσε σωματικά αλλά και ψυχικά και μάλιστα όπως δήλωσε και η ίδια την απειλούσε πως έτσι και φάει, θα την κλωτσήσει στην κοιλιά μέχρι να πεθάνει. 


Όταν η αστυνομία την εντόπισε τους πρώτους μήνες στο νοσοκομείο, το στομάχι της είχε διαλυθεί και οποιοδήποτε φαγητό έτρωγε σε όποια μορφή, δεν το άντεχε και το ξερνούσε. Οι γιατροί έλεγαν πως βρέθηκε «μόλις δέκα λεπτά από τον θάνατο». 


Τώρα πια στα 20 της, και ύστερα από χρόνια ψυχοθεραπείας κατάφερε να βρει τη δύναμη να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες από εκείνη την εποχή. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ