Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ταξίδια για του Αγ. Βαλεντίνου: Τα Χανιά και η Αθήνα στις 20 πιο ρομαντικές και προσιτές πόλεις της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

Οι δύο ελληνικές πόλεις ανάμεσα στους 50 πιο οικονομικούς και ρομαντικούς προορισμούς για ερωτευμένους σύμφωνα με το Hoppa

Με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου προ των πυλών, το ταξιδιωτικό site Hoppa , δημοσίευσε μια λίστα με τις 50 πιο ρομαντικές και "Low budjet" πόλεις τις Ευρώπης.

Ανάμεσα τους δύο ελληνικές πόλεις: Τα Χανιά και η Αθήνα. Τα Χανιά βρίσκονται στις πρώτες 10 θέσεις. Έχουν την έκτη θέση καθώς στην όμορφη κρητική πόλη ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ελληνική φιλοξενία με μέσο κόστος που δεν ξεπερνά τις 99,34 λίρες.

Η λίστα του Hoppa έχει διαμορφωθεί με βάση  το μέσο κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο, φαγητού και ποτού ανά άτομο και ανά διανυκτέρευση, στους ιδανικούς προορισμούς για ερωτευμένους στην Ευρώπη.

Στην πρώτη θέση της λίστας με τους οικονομικούς ρομαντικούς προορισμούς  βρίσκεται το Κίεβο της Ουκρανίας με μέσο  κόστος διαμονής, φαγητού και ποτού 56,97 λίρες τη βραδιά. Ακολουθεί το Βουκουρέστι με μέσο κόστος 71,93 λίρες και στην τρίτη θέση βρίσκουμε τη Σόφια με μέσο κόστος 73,65 λίρες.

Η Αθήνα βρίσκεται στην 20η θέση ανάμεσα στους πενήντα φθηνούς ρομαντικούς προορισμούς για ερωτευμένους με μέσο κόστος διανυκτέρευσης και φαγητού 133,35 λίρες.

Σύμφωνα με το άρθρο του Hoppa, οι κλασικοί ρομαντικοί προορισμοί που προσελκύουν ερωτευμένους από όλο τον κόσμο, όπως το Παρίσι και η Βενετία, είναι οι ακριβότερες επιλογές με κόστος 212,84 λίρες και 276,48 λίρες αντίστοιχα.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο MadeinGreecenews στις 9/2/2018

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ