Ο Πάνος Μουζουράκης και 15 finalist του Voice μαζί με την ορχήστρα - χωρίστρα - Που, πότε;;;

Ένας πιανίστας, όχι της νύστας, ένας μπασίστας, καθόλου πληκτικός. Ο κιθαρίστας, μεγάλος αρτίστας και ο ντραμίστας αυτής της ορχήστρας, αν δεν ήτανε άνθρωπος θα ήταν θεός και 15 teampanistes - όχι από πίστες, παιδιά από ροκ ως ελαφρολαϊκό, σας φτιάχνουν τις τρεις απ’ της βδομάδας τις νύχτες.

Με ροκ διαθέσεις γεμίζουν οι θέσεις, τα άδεια τα βράδια της Πέμπτης που εσύ δεν ήξερες που να πας να την πέσεις μετά από καφέδες, θέατρα κι εκθέσεις, σου έχω βρει το κατάλληλο μαγαζί.

Το ORA, το μαγαζί το ωραίο, κάπου απέναντι απ’ του Ψυρρή που τίποτα εκεί δεν είναι τυχαίο!

Αν ακούς λαϊκά, εγώ σου λέω πως πρέπει να έρθεις Παρασκευή, και πάμε λίγο παρακάτω στο Σαββάτο... εκεί που εσύ ψάχνεις την επόμενη γιορτή, μα σε σερβίρουν ό, τι να΄ ναι και σου λένε κάτσε φάτο… εμείς πίνουμε τα δακρυά σου άσπρο πάτο και μπαίνουμε σε φάση χορευτική.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Πάνος Σουρούνης βρήκαν την ΟRA και στήσανε τρία διαφορετικά μουσικά προγράμματα με πρωταγωνιστές 15 νέους ερμηνευτές που είναι ικανοί να φέρουν με την ενέργεια και τις φωνές τους, γρηγορότερα την Άνοιξη γύρω μας.
 
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μας καλούν στο Ora All Day Music Bar and Restaurant, στο κέντρο της Αθήνας, για να ερωτευτούμε αυτό που έρχεται...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ