​100 νεκροί καταγράφονται τον χρόνο στη Γερμανία από επικίνδυνο αυνανισμό με διάφορα αξεσουάρ

Από επικίνδυνες τεχνικές αυνανισμού που έχουν ως στόχο την αύξηση της απόλαυσης...

Ο ιατροδικαστής Χάραλντ Βος ανέφερε στην Bild πως τα πιο κοινά αίτια είναι η ασφυξία και το ηλεκτροσόκ, αν και, όπως τονίζει, είναι δύσκολο να γίνουν ακριβείς μετρήσεις, για ευνόητους λόγους.

Πολλές φορές οι συγγενείς των νεκρών που βρίσκουν τους δικούς τους σε ανάρμοστες θέσεις και στάσεις φροντίζουν να αφαιρέσουν στοιχεία από τον χώρο λόγω ντροπής, αναφέρει ο 59χρονος γιατρός του Βρανδεμβούργου. «Ο αριθμός των υποθέσεων που δεν αναφέρονται είναι πολύ υψηλός, κάτι που είναι σπάνιο στην ιατροδικαστική» εξηγεί ο Βος στη Bild, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει δει μόλις πέντε περιπτώσεις στην τριακονταετή καριέρα του.

Επίσης, όπως αναφέρει η Daily Mail, εάν η αστυνομία διαπιστώσει πως ο θάνατος του θύματος ήταν ατύχημα, με το θύμα να είναι γυμνό, να υπάρχει πορνογραφικό υλικό, να μην υπάρχει αποχαιρετιστήριο σημείωμα, να υπάρχει καθρέφτης κοντά κ.α., τότε η σορός δεν πηγαίνει στους ιατροδικαστές.

Οι κίνδυνοι που συνδέονται με τα «παιχνίδια αναπνοής» υποτιμώνται, προειδοποιεί ο Βος, καθώς περνάς στην αναισθησία γρηγορότερα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι: «Για παράδειγμα, εάν πιεστούν και οι δύο αρτηρίες, χρειάζεται μάξιμουμ 30 δευτερόλεπτα». Άνθρωποι κάθε ηλικίας επιδίδονται σε επικίνδυνο αυνανισμό αλλά τα περισσότερα θύματα είναι άνδρες επειδή οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές στις πρακτικές αυτοϊκανοποίησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ