Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο - Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με το εκτακτο δελτίο επιδείνωσης αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά της χώρας.

Το Σάββατο (10-02-2018)

  • από τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και σταδιακά τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Το βράδυ οι Κυκλάδες και πιθανόν πρόσκαιρα η Κρήτη. Τη νύχτα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα.
  • Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο από τα 700-800 μέτρα.

 

Την Κυριακή (11-02-2018)

  • κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ η Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Μέχρι το μεσημέρι η δυτική Στερεά, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανόν το Ιόνιο, η Ήπειρος και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Μέχρι το πρωί η κεντρική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία.
  • πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και κατά διαστήματα σε περιοχές της Ηπείρου από τα 600-700 μέτρα και της δυτικής Μακεδονίας από τα 700-800 μέτρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ