Σκάνδαλο Γουαϊνστάιν: Αυτοκτόνησε η πρώην μάνατζερ της Rose McGowan - Γιατί την κατηγόρησε η ηθοποιός

Τραγικό επίλογο στο βιβλίο της ζωής της έγραψε η 50χρονη Jill Messick.

Η μάνατζερ της ηθοποιού Rose McGowan, την εποχή που η δεύτερη ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μη μπορώντας να αντέξει την πίεση του σκανδάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός κατηγόρησε την Messick ότι δεν την βοήθησε αρκετά για να ξεσκεπάσει τον βιασμό της. Κάτι που προφανώς την γέμισε με τύψεις και ενοχές, οι οποίες τελικά την οφδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα...

Η οικογένεια της Jill Messick εξέδωσε ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει την αυτοκτονία της, ενώ όπως αναφέρει η Daily Mail, αποκάλυψαν ότι είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη και είχε υποστεί τουλάχιστον ένα μανιακό επεισόδιο σε μια έντονα επικριτική δήλωση για τους Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, τη Rose McGowan και τον Τύπο.

"Παράπλευρη απώλεια σε μια ήδη τρομακτική ιστορία" ανέφεραν οι γονείς της Jill Messick πως ήταν η αυτοκτονία της κόρης τους συμπληρώνοντας πως "οι λέξεις έχουν σημασία. Η ζωή κάποιου μπορεί να εξαρτάται από αυτό".

Όταν είχαν ρωτήσει τη Rose McGowan αν μίλησε σε κάποιον για την επίθεση και ειδικά στη μάνατζέρ της, η ηθοποιός υποστήριξε πως το είχε κάνει. «Ναι, αλλά συνεργάστηκε μαζί του για 7 χρόνια μετά». Ήταν αναφορά στο γεγονός πως η Jill Messick πήρε τη θέση της αντιπροέδρου ανάπτυξης στη Miramax. Αυτό λίγο καιρό αφότου η Rose McGowan συζήτησε μαζί της για τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ