Ταινίες εβδομάδας: Από το No1 του Guardian "Να με φωνάζεις με το όνομα σου" ως τις spicy "Αποχρώσεις"... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από σήμερα, στις σκοτεινές αίθουσες.

Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου

Τέσσερις οσκαρικές υποψηφιότητες για ένα συγκινητικό γκέι δράμα του Λούκα Γκουαντανίνο.

 

 

Ένας 17χρονος Ιταλοαμερικανός φοιτητής περνά ένα ήρεμο καλοκαίρι στην γραφική βίλα των γονιών του στη Βόρεια Ιταλία, μέχρι που ερωτεύεται έναν γοητευτικό μεγαλύτερό του άντρα, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στη βίλα ως βοηθός του πατέρα του.

Ημερολόγιο Φόνων

 

 

Βρετανικό θρίλερ γοτθικού τρόμου. Με φόντο το βικτωριανό Λονδίνο του 1880, ο επιθεωρητής Τζον Κιλντέαρ καλείται να αντιμετωπίσει το «Γκόλεμ», ένα μυθικό πλάσμα που φαίνεται να είναι υπεύθυνο για μια σειρά στυγνών δολοφονιών.

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση

 

 

Οι kinky περιπέτειες των Αναστάζια και Κρίστιαν φτάνουν στο τέλος τους. Ο Κρίστιαν και η Αναστάζια είναι πια παντρεμένοι, όμως η ήρεμη και γεμάτη πάθος ζωή τους απειλείται όταν άτομα από το παρελθόν τους κάνουν την εμφάνισή τους.

Ανθρώπινη Ροή

 

 

Ντοκιμαντέρ του Κινέζου εικαστικού Άι Γουεϊγουέι πάνω στο προσφυγικό. Γυρισμένη σε 23 χώρες, από την Ελλάδα έως το Αφγανιστάν και από την Τουρκία έως το Μεξικό, η ταινία καταγράφει τόσο τις επιδράσεις του φαινομένου της μετανάστευσης σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και το αντίκτυπο σε ανθρώπινο επίπεδο μέσα από προσωπικές ιστορίες.

Οι Δικοί μου Άνθρωποι

 

 

Ρώσικο δράμα βραβευμένο στο Φεστιβάλ Κανών. Όταν ο μικρότερος αδελφός της 24χρονης Ιλάνα πέφτει θύμα απαγωγής λίγο μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του, η οικογένειά της καλείται να συγκεντρώσει τα λύτρα ζητώντας βοήθεια από τους υπόλοιπους Εβραίους της κοινότητας στο Νάλτσικ στους πρόποδες του Καυκάσου.

Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ

 

 

Σινεφίλ δραμεντί με τους Ανέτ Μπένινγκ και Τζέιμι Μπελ. Σύμφωνα με το Αθηνόραμα, βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, η ταινία ακολουθεί την παθιασμένη σχέση του με την μεγαλύτερή του σε ηλικία, εκκεντρική, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Γκλόρια Γκράχαμ, στο Λίβερπουλ του 1978.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ