Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η 22χρονη Στέλλα στην καφετέρια της Άμφισσας

Από εγκεφαλική αιμορραγία έφυγε τελικά από τη ζωή η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη, που «έσβησε» εν ώρα εργασίας στην Άμφισσα το απόγευμα της Κυριακής.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, μιλώντας στο cretapost είπε ότι ο θάνατος επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής, χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό.

«Δυστυχώς σε τόσο μικρές ηλικίες, οι ενδείξεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως οι πονοκέφαλοι για παράδειγμα, δεν κινητοποιούν τον ασθενή για να κάνει εξετάσεις». Κάπως έτσι, επήλθε το μοιραίο και για την 22χρονη Στέλλα», πρόσθεσε ο κ. Μπουζιάνης.

Το χρονικό

Η κοπέλα, που για να συμπληρώσει το εισόδημα της εργάζονταν σε καφετέρια, το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις 18:30, αισθάνθηκε ζάλη και έπεσε στο πάτωμα.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς ήταν ήδη νεκρή.

Η Στέλλα Γιακουμάκη κατάγονταν από τα Χανιά, αλλά είχε γεννηθεί και διέμενε στην Αθήνα. Τελείωσε στο ΤΕΙ Άμφισσας το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης και είχε παραμείνει στην πρωτεύουσα της Φωκίδας για να συνεχίσει τη δουλειά της στην καφετέρια όπου εργαζόταν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ