Υπέροχες ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ σκελετό που θα εντυπωσιάζει (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σκελετός αποτελεί μια από τις μεταμφιέσεις που επιλέγουν να κάνουν πολλοί για τις απόκριες.

Εύκολο αποκριάτικο μακιγιάζ σκελετός:
Η μεταμφίεση σε σκελετό, πέρα από την στολή, μπορεί να γίνει πολύ πιο εντυπωσιακή αν συνοδευτεί από το κατάλληλο αποκριάτικο μακιγιάζ.

Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε:

– 1 ανοιχτόχρωμο makeup για βάση
– Σκόνη ταλκ
– 1 μαύρο μολύβι
– Μαύρη μπογιά
– 1 πινέλο ζωγραφικής

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας δείξει βήμα βήμα πως μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα το αποκριάτικο μακιγιάζ σκελετός για το φετινό καρναβάλι.

Μακιγιάζ μισός σκελετός για τις απόκριες:
Μια εναλλακτική εκδοχή του μακιγιάζ σκελετού είναι το μισό μακιγιάζ. Χωρίστε λοιπόν το πρόσωπο σας στη μέση κάνοντας μια από τις δυο πλευρές με το αποκριάτικο μακιγιάζ και την άλλη με κανονικό ή ζωγραφίζοντας τον σκελετό στη μύτη και το στόμα σας και μακιγιάροντας τα μάτια κανονικά, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Δείτε παρακάτω δυο βίντεο με την δημιουργία αυτών των παραλλαγών για μακιγιάζ νεκροκεφαλή και επιλέξτε αυτή που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα για το αποκριάτικο πάρτι.

Βάφοντας σκελετό στο μισό κάτω μέρος του προσώπου:

Μακιγιάροντας το μισό δεξί μέρος του προσώπου και βάφοντας το υπόλοιπο με κανονικό μακιγιάζ:

Sugar Skull Makeup – Γνωστό και ως Dia De Los Muertos Makeup:
Το πρωτότυπο αυτό αποκριάτικο μακιγιάζ σκελετός έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μόδα και στην χώρα μας. Έχει τις ρίζες του σε μια γιορτή του Μεξικού, την λεγόμενη «Ημέρα των Νεκρών» (Día de Muertos), που γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου και 1-2 Νοεμβρίου.

Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ για τις απόκριες υπάρχουν άφθονες παραλλαγές και αυτό οφείλεται στην μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την φαντασία του κάθε ανθρώπου. Ακολουθούν δυο προτάσεις για Sugar Skull μακιγιάζ. Δείτε βήμα βήμα την δημιουργία τους και πάρτε μια ιδέα για την δική σας εντυπωσιακή μεταμφίεση αυτό το καρναβάλι.

Sugar Skull με κόκκινα χρώματα:

Dia De Los Muertos Makeup σε μωβ αποχρώσεις: