Μια αγαπημένη κωμωδία των Ρήγα & Αποστόλου επιστρέφει στο θέατρο Olvio - Αχ και "αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο..."

"Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα μιας και η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση..."

Γεγονός που επαληθεύτηκε και στη ζωή της Φιλίππας Ταμπάρη και του Νίκου Γεωργάκη, που με τη νέα χρονιά άλλαξαν θεατρική σκηνή, θεατρική γειτονιά και θα παρουσιάζουν πλέον το έργο Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του" από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.45 στο θέατρο OLVIO .

Πρόκειται για μια κωμωδία που κάνει το κοινό να γελά, να αναρωτιέται για την αλήθεια των σχέσεων, να ερωτεύεται, να ελπίζει. Να τολμά να ζει χωρίς μάσκες και μυστικά.

Μία παράσταση καταστάσεων δοσμένη με πολύ χιούμορ, ένας καθρέφτης των ανθρώπινων σχέσεων.

Ένα έργο που γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία όπου και αν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, επιστρέφει πιο επίκαιρο, πιο φρέσκο στο θέατρο Olvio, με τον Νίκο Γεωργάκη - που υπογράφει και τη σκηνοθεσία - και τη Φιλίππα Ταμπάρη

Οι χορογραφίες είναι της Νατάσας Παπαμιχαήλ, που έχει συμπράξει με τους πρωταγωνιστές και στη μουσική επιμέλεια της παράστασης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Βαφειάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ