Τα πιο κακά κορίτσια του Ελληνικού ραδιοφώνου μάζεψαν το Tout Athenes στο Zonars & έλαμπαν από χαρά (ΦΩΤΟ)

Δυο δεκαετίες ραδιοφωνικής ζωής κλείνουν οι Μαρία Λεμονιά και Ελενα Καραμίχαλου και το γιόρτασαν με το πιο λαμπερό πάρτι της πόλης!

Η special night για τα... Κακά Κορίτσια έλαβε χώρα στην glamorous ατμόσφαιρα στο Zonars.

Η κυρίως αίθουσα του χώρου ήταν φωτισμένη σαν ντίσκο, ενώ τα ιταλικά αφρώδη Martini κρασιά υποδέχτηκαν ανθρώπους της δημοσιογραφικής, της επιχειρηματικής, και της καλλιτεχνικής ζωής, του κόσμου της μόδας, της τέχνης, των media και του θεάματος που δεν φάνηκε να πτοούνται καθόλου από το γεγονός ότι η Αθήνα έμοιαζε με πόλη - οχυρό λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου.

Η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, η Μαρίτσα Τραυλού, το επιχειρηματικό ζεύγος Ρόης και Βασίλη Αποστολόπουλου, η πρόεδρος του TheTOC, Ελλη Στάη, η Ιωάννα Λαλαούνη, ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, η Πρέσβειρα του Ευ Αγωνίζεσθαι Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γιώργος Τσαβλίρης, οι σχεδιαστές μόδας Σήλια Κριθαριώτη, Βρεττός Βρεττάκος, Βασίλης Ζούλιας, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιάννης Τόγκος, οι Τάκης Ζαχαράτος και Μιμή Ντενίση, καθώς και οι γονείς της Μαίρης Κατράντζου, Βλάσσης και Κατερίνα, ήταν μερικοί μόνο από τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Κακών Κοριτσιών. 

Τα γευστικά εδέσματα, οι τρούφες, το χαβιάρι και το αυγοτάραχο που προσφέρθηκαν στάθηκαν αιτία κάποιες κυρίες να χαλάσουν ακόμη και τη δίαιτά τους. Ο Γενικός Διευθυντής του ραδιοφώνου Παραπολιτικά 90.1 fm Παναγιώτης Τζένος, στη συχνότητα των οποίων φιλοξενείται εδώ και έναν χρόνο η εκπομπή, ευχήθηκε χρόνια καλά και δημιουργικά στα Κακά Κορίτσια που δηλώνουν φαν του αυτοσαρκασμού, του σκωπτικού χιούμορ και της σάτιρας.

Οταν έσβησαν την υπέροχη και πρωτότυπη τούρτα ενός μέτρου Croquembouche, μια πυραμίδα από πάμπολλα σουδάκια, το κέφι άναψε για τα καλά. Ακολούθησαν μουσική, κουβέντες, ανταλλαγή απόψεων και πάμπολλα Instagram stories.

Κάθε καλεσμένος γλυκάθηκε φεύγοντας με ένα μπισκοτάκι «20 χρόνια Κακά Κορίτσια» που έκλεισαν τη βραδιά με χαμόγελο και το δικό τους σύνθημα: «Τα Καλά Κορίτσια είναι από σπίτι, τα Κακά από σπίτι σε σπίτι»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ