Με το βλέμμα στο 1 εκατ. likes... Ιδού πως θα τα αποκτήσεις στη φωτό που μόλις δημοσίευσες!

Το μυστικό βρίσκεται στην... μαγική λέξη "hashtag".

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο social media network, το Instagram τον τελευταίο καιρό με περίπου 600 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Ιδού τα απαραίτητα Tips για περισσότερα likes:

Να βάζεις τα σωστά hashtags. Φυσικά, τα hashtags πρέπει να είναι σχετικά με το θέμα σου. Αν βάλεις #sexybaby και ανεβάσεις την πιο ανέμπνευστη φωτογραφία σου, τα likes δε θα είναι πολλά, να είσαι σίγουρη.

Να βάζεις πολλά hashtags, αλλά πόσα; Μπορεί το Instagram να σε αφήνει να βάλεις έως 30 hashtags, όμως μην το παρακάνεις. Οι έρευνες δείχνουν ότι έως 10 είναι καλά, οπότε μη βάλεις περισσότερα.

Να ποστάρεις τη σωστή ώρα! Οι έρευνες δείχνουν ότι η ώρα του φαγητού (11-1 το μεσημέρι) και οι βραδινές ώρες (7-9) είναι οι καλύτερες για τις δημοσιεύσεις σου. Ανεξάρτητα από τα hashtags λοιπόν διάλεξε και την ώρα που θα ανεβάσεις κάτι.

Να βάζεις φίλτρα! Σύμφωνα με το thatslife, έχει αποδειχθεί ότι ένα ωραίο φίλτρο μπορεί να απογειώσει τη φωτό σου. Λογικό δεν είναι; Πειραματίσου λοιπόν και μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αυτά, λοιπόν, είναι τα πιο δημοφιλή hashtags!

Ταξίδια

Φωτογραφίες από ταξίδια είναι το Νο1 must για να ανεβάσεις στο Instagram. Πρόσωπα ή τοπία, εσύ αποφασίζεις, όπως και να έχει, εδώ μπορείς να βρεις τα 4 hashtags που πρέπει να χρησιμοποιήσεις, για να έχει η φωτογραφία σου επιτυχία και πολλά likes.

#travel #adventure #tourism #vacation

Ζωάκια

Οι ατελείωτες γκάφες των κατοικίδιών σου μπορούν να γίνουν εύκολα το επόμενο σου post και να εκτοξεύσουν το engagement! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις έτοιμο το κινητό ώστε να τραβήξεις βίντεο ή φωτογραφία. Και τι hashtags θα χρησιμοποιήσεις; Τα 4 παρακάτω φυσικά!

#animals    #pets    #cute    #dogsitting

Μόδα  – Ομορφιά

Ας το παραδεχτούμε, όλοι κρύβουμε μια fashionista μέσα μας! Πάντα, λοιπόν, θα θέλουμε να δείξουμε τα καινούρια μας ρούχα μετά από ένα εξαντλητικό shopping therapy ή τις καινούριες τεχνικές στο μακιγιάζ. Αν θέλεις να αποκτήσεις περισσότερα likes σε φωτογραφίες αυτού του περιεχομένου, σου δίνουμε τα 4 hashtags που πρέπει να χρησιμοποιήσεις:

#fashion #stylish #makeupaddict #beauty

Φαγητό

Πόσες φορές σε ένα τραπέζι δεν έχουμε σταματήσει τους φίλους μας πριν δοκιμάσουν ή πριν βάλουν το χέρι τους πάνω σε ένα πιάτο, για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Μάλιστα, προσέχουμε τόσο πολύ τον τρόπο που θα τραβήξουμε τη φωτογραφία, που θα μπορούσαμε να ήμασταν food bloggers. Εδώ μπορείς να βρεις τα 4 πιο γνωστά hashtags της κατηγορίας φαγητού:

#tasty #cooking #yummy #dessert

Γυμναστική

Οι instagrammers λατρεύουν να μοιράζονται φωτογραφίες από το γυμναστήριο, αλλά και γενικότερα τον «fit» τρόπο ζωής που ακολουθούν. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να βρεις τα 4 πιο δημοφιλή hashtags της κατηγορίας:

#gethealthy #workout #noexcuses #getfit

Τεχνολογία

Από το συγκεκριμένο άρθρο δε θα μπορούσε να λείπουν τα hashtags της τεχνολογίας άλλωστε το Instagram είναι το καλύτερο μέσο για να δείξεις το καινούριο σου gadget ή την πιο εντυπωσιακή και, παράλληλα, πρωτοποριακή τεχνολογική σου ιδέα! Και τι hashtags θα χρησιμοποιήσεις; Μα φυσικά τα παρακάτω:

#gadget #tech #techtrends #technology

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ