Ζώδια: Η κόρη της Βιργινίας Λεούση, Άντα παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Έρωτας ή λογική το Σαββατοκύριακο;

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ: Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν. Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων. 

ΛΕΩΝ: Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΖΥΓΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χτες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα. Θα κληθείτε  μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δε θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα. 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ