Ο Σπύρος Σούλης λέει: Θυμηθείτε μας! Αυτές τις τάσεις θα τις δούμε σε πολλά μπάνια το 2018!

Αν είστε από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως το μπάνιο είναι από τα «βαρετά» δωμάτια του σπιτιού, τότε ίσως απλώς να μην του έχετε δώσει αρκετή… προσοχή.

Παρακάτω θα δείτε τις δημοφιλέστερες τάσεις που θα απασχολήσουν τα μπάνια αυτή τη χρόνια. Εκμεταλλευτείτε τις και δώστε στο δικό σας τον χαρακτήρα που του λείπει, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Ιδιαίτεροι καθρέπτες

Τα μπάνια από τη φύση τους τείνουν να έχουν πολλές ευθείες γραμμές. Ένας ιδιαίτερος καθρέπτης σε περίεργο σχήμα μπορεί να σπάσει αυτή τη μονοτονία και να τους δώσει μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά. Είναι ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε οποιοδήποτε μπάνιο.

Μάρμαρο

Το μάρμαρο το βλέπουμε να χρησιμοποιείται αρκετά τελευταία και νομίζουμε πως θα συνεχίσει έτσι για πολύ καιρό ακόμα. Ειδικά στο μπάνιο έχει τη δυνατότητα να προσδίδει πολυτέλεια. Βάλτε το στον νιπτήρα, γύρω από την μπανιέρα ή ακόμα και σε ολόκληρους τοίχους. Είναι από τα υλικά που θα κάνουν το μπάνιο σας πραγματικά ξεχωριστό.

Ασυνήθιστα πλακάκια

Σπάνια συναντούμε μπάνια που να μην έχουν πλακάκια. Φέτος, όμως, πάνε ένα βήμα παραπέρα και προσπαθούν να… εντυπωσιάσουν. Ψάξτε για πλακάκια με ασυνήθιστα μοτίβα, αναζητήστε πρωτότυπους τρόπους για να τοποθετήσετε και μη διστάσετε να συνδυάσετε 2 ή και 3 διαφορετικά πλακάκια μεταξύ τους.

Η επιστροφή του χρώματος

Για κάποιον λόγο οι τάσεις απέφευγαν για πολύ καιρό το χρώμα στα μπάνια. Ίσως γιατί αρκετοί άνθρωποι το συνδυάζουν με τα μπάνια που υπήρχαν τη δεκαετία του ’70. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ευτυχώς τα χρώματα κάνουν δυναμική επιστροφή. Τα σημερινά χρωματιστά μπάνια δίνουν την αίσθηση της φρεσκάδας και φαίνονται πολύ σύγχρονα.

Μαύρο

Εφόσον μιλήσαμε για χρώματα να σας πούμε πως ένα από τα χρώματα που αποτελεί μεγάλη τάση είναι το μαύρο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι μαύρο ολόκληρο το μπάνιο σας. Αν, όμως, τα ροζ και τα πράσινα είναι πολύ «ρετρό» για το γούστο σας, τότε προσθέτοντας λίγο μαύρο μπορείτε να δημιουργήσετε έντονο χαρακτήρα με μία κλασσική και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική.

Τεχνολογία

Η τεχνολογία έχει εγκαθιδρυθεί στη ζωή μας και φυσικά τα μπάνια δεν θα μπορούσαν να μείνουν απ’ έξω. Ένα πράγμα που μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε πολύ σύντομα είναι η τεχνολογία στα είδη υγιεινής: από καζανάκια που λειτουργούν με την αφή μέχρι και… αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες. Περιμένουμε με αγωνία αυτό το τελευταία καθώς θα γλιτώσει πολύτιμο χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού και θα δώσει στα μπάνια μια νέα και τελείως διαφορετική αίσθηση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ