Παρίσι: O πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ διαθέτει 3 κορίτσια σε τιμές τσουχτερές για όλη την μέρα

Μετά τη Βαρκελώνη άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και στο Παρίσι ο πρώτος οίκος ανoχής με κούκλες του σεξ.

Ιδιοκτήτης του ένας 28χρονος. Η Λίλι, η Σοφία και η Κιμ είναι μερικές από τις κούκλες σιλικόνης που εργάζονται στον οίκο ανοχής «Xdolls».


Με 89 ευρώ μπορεί ο πελάτης να περάσει μία ώρα με την κούκλα της επιλογής του μέσω κράτησης από την ιστοσελίδα, ενώ μια δίωρη επίσκεψη κοστίζει 149 ευρώ και αν θέλει να μοιραστεί την εμπειρία με τη σύντροφό του, θα του κοστίσει περίπου 130 ευρώ την ώρα. 


Κάθε κούκλα έχει το δικό της προφίλ στην ηλεκτρονική σελίδα. Η ιστοσελίδα δε δίνει ακριβή διεύθυνση στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού, γι’ αυτό και πρέπει να γίνει κράτηση εκ των προτέρων. 


Στην ενότητα «συχνές ερωτήσεις» μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως ο οίκος ανοχής διαθέτει «ιδιωτικούς χώρους χαλάρωσης, εξοπλισμένους με τηλεόραση και ακουστικά για να γίνει το ραντεβού με την κούκλα πιο άνετο». 

«Μετά την κράτηση, ο πελάτης θα λάβει ένα e-mail επιβεβαίωσης, το οποίο θα πρέπει να έχει μαζί του όταν θα επισκεφθεί τον οίκο και ο ρεσεψιονίστ θα τον καθοδηγήσει στην αίθουσα χαλάρωσης όπου η κούκλα του σεξ θα περιμένει στην επιθυμητή στάση». 

Δεν είναι πάντως το πρώτο κατάστημα με κούκλες του σεξ που ανοίγει. Έχουν ανοίξει κι άλλα στο Ντόρτμουντ, το Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη, σύμφωνα με το rt.com.

Λόγω του γεγονότος πως πρόκειται για ένα νέο είδος επιχείρησης, δεν είναι ακόμη σαφές πόσο κερδοφόρο είναι. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ