Μια ακόμα βράβευση για το αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis -Architecture in Concept (ΦΩΤΟ)

 Το ζαχαροπλαστείο “New York Sweets” στην Λευκωσία, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον Μηνά Κοσμίδη, έλαβε το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Interior - Food Retail.

To αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis [Architecture in Concept], μπορεί να είναι περήφανο για ακόμα μία διάκριση στα βραβεία Retail Interiors Awards 2017 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2018 στο gazARTE. Το ζαχαροπλαστείο “New York Sweets” στην Λευκωσία, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον Μηνά Κοσμίδη, έλαβε το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Interior - Food Retail.


Το New York Sweets αποτελεί αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στην Κύπρο και ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης μαζί με την ομάδα του κλήθηκε να κάνει τον επανασχεδιασμό και το rebranding του κεντρικού καταστήματος στην πρωτεύουσα της Κύπρου, το οποίο και ολοκληρώθηκε το Φεβρουάριο του 2017.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis [Architecture in Concept], οραματίστηκε μια μικρή «Νέα Υόρκη», στην πρωτεύουσα της Κύπρου με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός pastry shop με νεοϋορκέζικη αισθητική. Επίκεντρο της έμπνευσης αποτελεί το skyline της Νέας Υόρκης.

 

<script>


Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη βράβευση του New York Sweet, καθώς το ζαχαροπλαστείο ήταν «Honoree» στο διαγωνισμό Best of Year που διοργανώνει το περιοδικό Interior Magazine της Νέας Υόρκης στην κατηγορία Mixed Retail, βρέθηκε στη Shortlist στα FX International Interior Design Awards για το 2017, ενώ το website Archilovers το κατέταξε στη λίστα με τα Καλύτερα Project του 2017, #BestArchilovers2017.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες σελίδες του Minas Kosmidis [Architecture in Concept]:

Site Facebook Instagram

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 29/1/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ