7+1 χρήσιμες συμβουλές για να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου χωρίς να ξοδέψεις χρήματα

Ακόμα κι αν έχεις περιορισμένο budget, μπορείς να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου και να μοιάσεις στις αγαπημένες σου fashionistas χωρίς να ξοδεύεις μία περιουσία.

Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες
Να θυμάσαι: Μόνο μία φτηνή λεπτομέρεια μπορεί να καταστρέψει ένα κλασικό look, γι ‘αυτό και τα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά, πορτοφόλι  θα πρέπει να είναι διαχρονικά και καλής ποιότητας.

Προτίμησε το casual στυλ
Η ντουλάπα σου δεν χρειάζεται μόνο διαχρονικά κομμάτια αλλά και κάποια που ακολουθούν τις τάσεις. Μπορείς να αναβαθμίσεις αμέσως την γκαρνταρόμπα σου επιλέγοντας ένα μοντέρνο τζιν, ένα T-shirt καλής ποιότητας, ένα vintage φουλάρι και κομψά τακούνια.  Το πιο σημαντικό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον καθρέφτη και να εξετάσεις το look σου. Απόφυγε όμως τις φόρμες και τα ρούχα γυμναστικής, αφού η θέση τους είναι μόνο στην αίθουσα της yoga.

Μην επιλέγεις ρούχα με εμφανή logo
Δεν θέλεις να είσαι μία κινητή διαφήμιση, γι’αυτό απόφυγε τα ρούχα με logo, motto και διάφορα slogan που κάνουν ένα look να μοιάζει φθηνό. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ – βλέπε τσάντες, πορτοφόλια και παπούτσια.

Προτίμησε το κλασικό
Ένα τζιν σε ίσια γραμμή με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια είναι ένας συνδυασμός που δεν μπορεί να αποτύχει ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για το μικρό μαύρο φόρεμα, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ, δεν σε απογοητεύει ποτέ στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Επένδυσε μόνο σε καλά παπούτσια
Η ποιότητα μετράει στα παπούτσια αφού δεν είναι καλά μόνο για τα πόδια σου αλλά και για το στυλ σου. Είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι καλά παπούτσια παρά σε πολλά και φθηνά.

Πρώτα σκέψου και μετά ψώνισε
Αν θέλεις να έχεις μία κομψή γκαρνταρόμπα, θα πρέπει να εξετάζεις την κάθε αγορά σου. Μην μπαίνεις στον πειρασμό των εφήμερων και ευκαιριακών αγορών αφού το θέμα είναι να επενδύσεις σε ρούχα σικ και διαχρονικά που θα κρατήσεις σε βάθος χρόνου. Σκέψου αν μία αγορά αξίζει πραγματικά, κατά πόσο την έχεις ανάγκη και πού θα σου χρειαστεί.

Ποιότητα και όχι ποσότητα
Οι γυναίκες έχουν την τάση να αγοράζουν πολλά και φθηνά πράγματα. Είναι σημαντικό να νικήσεις την καταναλωτική μανία και να σκεφτείς ότι είναι καλύτερα να έχεις λίγα και ποιοτικά κομμάτια παρά πολλά και φθηνά. Προσπάθησε να αποταμιεύεις χρήματα και να αγοράζεις λίγα αλλά καλά κομμάτια.

 

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ