Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας που αποφάσισε τον βιασμό & τον θάνατο της κόρης του γιατί χώρισε (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν βγει στον αέρα το σχετικό ντοκιμαντέρ του BBC,

Η ιστορία του 52χρονου  Chaudhry Muhammad Shahid ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συνέργεια σε ένα "έγκλημα τιμής" που θύμα είχε την ίδια του την κόρη, είχε συγκλονίσει την βρετανική κοινή γνώμη το 2016.

Ο Shahid, πέθανε στο Πακιστάν λίγες μέρες πριν την προβολή από το BBC, του ντοκιμαντέρ που θα έδειχνε το ιστορικό της υπόθεσης. Η 28χρονη Samia Shahid βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγο και εξάδερφο  της κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην οικογένεια της στο Πακιστάν το 2016.

Samia Shahid and Syed Mukhtar Kazam

 Samia Shahid-Syed Mukhtar Kazam

Η Samia Shahid, είχε θεωρηθεί πως ατίμασε την οικογένειά της όταν χώρισε τον ξάδερφό της Mohammed Shakeel. Εξόργισε ακόμα περισσότερο  τους συγγενείς της όταν μετά το κρυφό διαζύγιο παντρεύτηκε ξανά τον  Syed Mukhtar Kazam, και το ζευγάρι μετά το γάμο μετακόμισε στο Ντουμπάι.

Samia Shahid with Chaudhry Muhammad Shakeel, her husband and cousin who is accused of rape and murder

Samia Shahid- με τον πρώην σύζυγο και δολοφόνο της Mokhammed Shakeel

Πριν από τον θάνατό της, η 28χρονη Samia Shahid έπεσε θύμα του καλοστημένου κόλπου που είχε στήσει η οικογένειά της. Την έπαιρναν τηλέφωνο πως ο πατέρας της πεθαίνει και γύρισε στο Πακιστάν

Syed Mukhtar Kazam believes that his wife was killed because her family disapproved of their marriage

Syed Mukhtar Kazam

Ο πατέρας της Muhammad είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2016 για την άγρια δολοφονία της μαζί με τον πρώτο σύζυγό της αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Πέθανε σε νοσοκομείο του Πακιστάν λίγες μέρες πριν την προβολή ντοκιμαντέρ για τον θάνατό της κόρης του. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά. Το BBC, ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει την προβολή του ντοκιμαντέρ από σεβασμό.

Ο πρώην σύζυγός της Samia, Mokhammed Shakeel,  παραμένει στη φυλακή με την υποψία της δολοφονίας τιμής. Όπως αναφέρει η Mirror, o νυν σύζυγος της Samia Shahid, o Syed Mukhtar Kazam, ισχυρίζεται ότι η οικογένεια της , την σκότωσε γιατί δεν ενέκρινε τον γάμο τους.

Ο κος Kazam, αναφέρει  στο ντοκιμαντέρ του BBC που έχει τίτλο "Murdered for Love?" , ότι όταν συνόδευσε την σύζυγο του στο αεροδρόμιο για να επισκεφτεί την οικογένεια της στο Πακιστάν , ένιωσε έναν ακατανίκητο φόβο ότι κάτι κακό θα της συμβεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ