Οδηγός ταξί παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτριες στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου - Βρέθηκε γενετικό υλικό στην πρώτη κοπέλα...

Ολοένα και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως για την κατάσταση που επικρατεί στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. 

Μέσα από την πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Μάνος Στεφανίδης αποκάλυψε νέα στοιχεία για  όσα συμβαίνουν στην περιοχή του πανεπιστημίου.

"Από το ιατρείο της φοιτητικής λέσχης της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου καταγγέλθηκε σεξουλική επίθεση σε βάρος δύο φοιτητριών από οδηγό ταξί εντός του χώρου ασύλου" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Στεφανίδης, η μία κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ενώ μετά από εξέτασή της, βρέθηκε επάνω της γενετικό υλικό. Η άλλη κοπέλα δεν θέλησε να ενημερώσει την αστυνομία.

"Η συγκάλυψη των αλλεπάλληλων κρουσμάτων βίας εξισούται με συνενοχή όλων ημών των εχόντων την ηθική αλλά και τη νομική ευθύνη" τόνισε απευθυνόμενος προς την πρυτανεία του ΕΚΠΑ ο κ. Στεφανίδης καταγγέλοντας κι άλλα περιστατικά  κατά φοιτητών, διδασκόντων, ακόμη και κατά φυλάκων της Πανεπιστημιούπολης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ